Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα PS Plus Games Ιουλίου 2019

*
Η Sony ανακοίνωσε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές PS Plus για τον Ιούλιο του 2019. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως τη θέση του PES 2019 παίρνει το Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και το Heavy Rain, οπότε ο συνολικός αριθμός των δωρεάν games για αυτόν τον μήνα είναι τυπικά 3. Έτσι, για να συνοψίσουμε, οι συνδρομητές PS Plus θα μπορέσουν να κατεβάσουν τον Ιούλιο το Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition (που περιλαμβάνει και το Heavy Rain), καθώς και το Horizon Chase Turbo.



Και τα δύο games θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από τις 2 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου. Καλό κατέβασμα! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Τρελή αλλαγή, εμένα με βόλεψε! :)

      Τώρα ξαφνικά θα εμφανιστούν πολλοί που ήθελαν το PES και οι υπόλοιποι που θεωρούν τον Cage και τα παιχνίδια του υπερεκτιμημένα, μπλαμπλαμπλά. :p

    • Geovra
    • ο μοναδικος λογος που ηθελα το Pes ηταν γιατι ποτε δεν θα εδινα λεφτα για να αγορασω ποδοσφαιρακι...εννοειται το Detroit το εχω...οπως και το Heavy Rain (τι παιχνιδαρα)...oh well....

    • paulgouv
    • Προφανώς η αλλαγή έγινε σε συνεννόηση με Konami λόγω της ανακοίνωσης κυκλοφορίας του δεμο για το pes20 τέλη Ιουλίου και όχι γιατί το απαιτούσε ο "Τακης απ τα Πετράλωνα" που έχει αγανακτήσει :p Αλλά έχει την δεξαμενή με τα exclusive η Sony να δώσει κάτι χωρίς να τρέχει για συμφωνίες με τρίτους τελευταία στιγμή.

      P.S. ΘλιΠΣη μόνο για τους απανταχού "ταρίφες" του gaming ("θα σου πώ εγώ που ξέρω") που έκραζαν David Cage για ταινιοπαιχνίδια και τώρα θα τσακιστούν να το κατεβάσουν,θα το καταευχαριστηθούν,θα τους γεμίσει συναισθηματικά και δεν θα πουν ποτέ ευχαριστώ που προστέθηκε όλο το έργο του (μαζι με Heavy Rain και Beyond) σε μια συνδρομή για το online που τους κοστίζει 40 με 45 ευρώ το χρόνο...

      • PORTAL
      • Θα διαφωνήσω. Ο Τάκης από τα Πετράλωνα και τα κάθε Petralona του πλανητη έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη από όσο πιστεύουμε πολλοί, αφού εκείνος μαζί με όλους τους άλλους Τακηδες είναι που χρηματοδοτούν τη βιομηχανία του gaming.
        Το Plus εμένα μου κοστίζει περίπου 100 ευρώ τον χρόνο, όχι 40. Το Detroid μπορεί να είναι αξιόλογο, αλλά δεν ζήτησα να το παίξω. Και όσοι πραγματικά ήθελαν να το παιξουν, το έχουν αγοράσει ήδη.
        Το Plus είναι μια υπηρεσία που σε λίγο καιρό δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει ριζικά.

        • paulgouv
        • Η λογική ''όποιος ήθελε να το παίξει το έχει αγοράσει ήδη'' ταιριάζει μόνο σε συνδρομητικές υπηρεσίες ενοικίασης τύπου Game Pass , PsNow(εξωτερικό) άντε και EA access.Δεν υπάρχει λόγος να νοικιάζεις με 120 ετησιώς ή 180 για ξεκλείδωτο ''ultimate'' online , αν θές ''πραγματικά'' να παίξεις 10 από τα 300 προσφερόμενα , και αντίστοιχα 25 ετησίως για να παίξεις 3 από τα 30 προσφερόμενα.Τα αγοράζεις και σου ανήκουν για πάντα!!!Τα Plus και Gold μας τα επέβαλλαν εξαρχής σαν υπηρεσίες online και δεν υπήρχε καμία μάχη για τον καταναλωτή.Τον ''Τάκη'' εγώ θέλω να τον δώ να αντιδρά στις streaming/ψηφιακές/netflix λογικές που καταργούν την ιδιοκτησία και σκοτώνουν τους retailers!!!Συμφωνούμε λοιπόν οτι διαφωνούμε :p

          P.S. 3η χρονιά βάζω ετήσια για το online και έχω δώσει 35+42+40 όπως η πλειοψηφία που ανανεώνει με τις προσφορές.Σε σχέση με την αφαίμαξη που κάνουν οι καρτοκινητές για παροχή...απλών εισερχόμενων!? με υποχρεωτικό 10άρικο ανα 2 μήνες(60 ετησίώς) , το θεωρώ legit και τίμιο ''αναγκαίο'' έξοδο το plus.

    • Nicholas
    • Δυστηχώς έχω και το Detroid και το Heavy Rain, όσο για το Horizon Chase Turbo, απλά έλεος! H δεκαετία του 80 τέλειωσε πριν 30 χρόνια!

    • sharper
    • Δεν μπορώ να παραπονεθω για κάτι που ειναι δωρεάν. Μπορώ όμως να παραπονεθω για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Είναι ντροπή αυτό, κάποιοι περίμεναν, κάποιοι ανανεωσαν συνδρομές για τα παιχνίδια που είχαν ανακοινωθεί. Αφερεγγυοτητα σε όλο της το μεγαλείο. ΝΤΡΟΠΉ!!!

*