Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα PS Plus Games του Σεπτεμβρίου

*
Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δωρεάν το μήνα Σεπτέμβριο στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Και αυτόν τον μήνα έρχονται τίτλοι για τις 3 πλατφόρμες, δηλαδή για τα PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι του PS4 θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τα inFAMOUS: Second Son και Child of Light, καθώς επίσης και το RIGS: Mechanized Combat League για το PS VR, ενώ και γι' αυτό το μήνα θα είναι διαθέσιμο το That's You. Αντίστοιχα, στους κατόχους του PS3 θα προσφερθούν τα Handball 16 και Truck Racer, ενώ -τέλος- οι κάτοχοι PS Vita θα μπορέσουν να προσθέσουν στη συλλογή τους τα Hatoful Boyfriend και We Are Doomed (διαθέσιμα και στο PS4).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*