Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν games που θα προσφέρει το Epic Games Store

*
Update: Ανακοινώθηκαν ήδη και τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα δωρεάν την άλλη εβδομάδα στο Epic Games Store. Διαβάστε τα εδώ.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια είναι τα επόμενα δύο δωρεάν games που θα έρθουν στο Epic Games Store. Σύμφωνα με την πλατφόρμα, τα Obduction και Offworld Trading Company θα αντικαταστήσουν από τις 22 Ιουλίου τα Defense Grid: The Awakening και Verdun. Τα δύο αυτά games θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα και προσθήκη στη βιβλιοθήκη των χρηστών για μία εβδομάδα και συγκεκριμένα έως τις 29 του μήνα. Το Verdun είναι ένα first person shooter που μας ταξιδεύει στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ το Defense Grid: The Awakening ανήκει στην κατηγορία των tower defense και έχει αναπτυχθεί από την Hidden Path Entertainment. Δείτε σχετικά videos για τους δύο τίτλους στη συνέχεια του άρθρου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*