Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα δωρεάν PS4 και PS5 games του Play at Home initiative

*
Η ώρα για τα δωρεάν PS4 και PS5 games που θα προσφέρει η Sony στους κατόχους των κονσολών της και στο πλαίσιο του Play at Home ήρθε. Από σήμερα τα ξημερώματα, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν πολύ ενδιαφέροντες τίτλους, χωρίς καν να απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus. Οι τίτλοι, μετά το κατέβασμά τους, παραμένουν για πάντα στην κατοχή του χρήστη και αυτή η ενέργεια έχει στόχο να κρατήσει τον κόσμο σπίτι, στο πλαίσιο της προστασίας από τον COVID-19. Έτσι λοιπόν, από σήμερα έως και τις 22 Απριλίου, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στη συλλογή σας τα ABZÛ, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper και Paper Beast. Τα τελευταία 4 απαιτούν και PlayStation VR headset.

Περισσότερα δωρεάν games θα έρθουν ξανά τον Ιούνιο, ενώ προς το παρόν υπάρχει ακόμη και η προσφορά για δωρεάν download του Ratchet & Clank μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Τέλος, από τις 19 Απριλίου θα προσφερθεί δωρεάν με τον ίδιο τρόπο και το Horizon: Zero Dawn.




Μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια της ενέργειας Play at Home και από τον brower σας, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*