Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν το Stories Untold, ένα από τα καλύτερα text based adventures

*
Το Stories Untold είναι ένα ξεχωριστό text based adventure και μπορείτε να το κάνετε δικό σας για πάντα και εντελώς δωρεάν. Διατίθεται χωρίς χρέωση, λοιπόν, για υπολογιστές στο Epic Games Store και μετά την προσθήκη του μένει για πάντα στην κατοχή των χρηστών για χρήση ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς.

Η διάθεση του τίτλου ξεκινάει από σήμερα και θα βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα υπό αυτό το καθεστώς μέχρι και τις 30 Μαΐου 2019. Το Stories untold είναι ένα πειραματικό text based adventure παιχνίδι που έχει ως στόχο να πάει το ενδεχομένως ξεχασμένο και αρχαίο αυτό είδος παιχνιδιών ένα βήμα μπροστά.


Συνδυάζει τέσσερις μικρές ιστορίες σε μια μεγάλη ανθολογία με κριτικούς και κοινό να το θεωρούν ένα από τα πιο εξαιρετικά παραδείγματα παιχνιδιών σε αυτό το είδος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*