Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις σε games της SEGA, δωρεάν για λίγες μέρες το Sonic the Hedgehog 2

*
Η SEGA «τρέχει» μια σειρά προσφορών για τα 60 χρόνια της στην αγορά των videogames και προσφέρει το Sonic the Hedgehog 2 δωρεάν. Η ενέργεια λαμβάνει χώρα στο Steam και στις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε πολλά και σημαντικά games, όπως τα Sonic Mania, Sonic Adventure DX, Yakuza Kiwami 2, Persona 4 Golden, Catherine, Bayonetta και αρκετά ακόμη. Ακόμη, το θρυλικό Sonic the Hedgehog 2 προσφέρεται δωρεάν, αρκεί να το κατεβάσετε μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου από το Steam. Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά στις 21 Νοεμβρίου του 1992 και προστέθηκε στην πλατφόρμα της Valve στις 26 Ιανουαρίου 2011. Αν σας ενδιαφέρει να τον προσθέσετε στη συλλογή σας άνευ χρέωσης, έχετε λίγες μέρες ακόμη για να κάνετε click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*