Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo μηνύει ROM-sharing site για τουλάχιστον 2 εκ. δολάρια

*
H Nintendo έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα θέματα που αφορούν την πειρατεία παιχνιδιών ειδικά δικών της συστημάτων. Πρόσφατα, κατάφερε να πετύχει την απαγόρευση πρόσβασης σε πολλούς ιστότοπους που διανέμουν roms στην Αγγλία ενώ συνεχίζει τη μάχη της, προχωρώντας σε μήνυση κατά του RomUniverse, ενός site διανομής roms που λειτουργεί με ένα σύστημα εγγραφών επί πληρωμή για απεριόριστες λήψεις παιχνιδιών, παλαιών και νέων. Στην μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του RomUniverse, Matthew Storman, η Nintendo αναφέρει πως το site χτίστηκε εκμεταλλευόμενο παράνομα την πνευματική ιδιοκτησία της Nintendo και διανέμοντας 1000αδες παιχνίδια.

Η Nintendo απαιτεί $150.000 δολάρια για κάθε παιχνίδι που δόθηκε μέσω του site, καθώς και επιπλέον $2.000.000 εκατομμύρια για παραβίαση του εμπορικού σήματος της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*