Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

*
Αν έχετε PC και θέλετε να αποκτήσετε το The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut, μπορείτε να το προσθέσετε δωρεάν στη συλλογή σας μέσω του GOG Galaxy. Προκειμένου να αποκτήσετε το fantasy role-playing game της CD Projekt RED θα πρέπει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το GOG Galaxy app ή να κάνετε update σε αυτό που ήδη έχετε. Κάνοντας log-in θα πρέπει να επιλέξετε Recent view και στη συνέχεια να κάνετε redeem την προσφορά μέσω του banner που θα εμφανιστεί.

Στη συνέχεια το παιχνίδι θα εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη σας, μέσω του app και παράλληλα θα το βλέπετε στο δικό σας GOG.com collection. Το παιχνίδι έχει δοθεί αρκετές φορές δωρεάν τα τελευταία χρόνια και η τωρινή πρωθητική ενέργεια έρχεται μερικές μέρες πριν την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*