Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Battlefield 1 τα Games with Gold Νοεμβρίου 2018

*
O Οκτώβριος πλησιάζει στο τέλος του και η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Νοεβρίου 2018. Πρόσβαση σε αυτά έχουν όσοι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360 έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Live Gold. Όσον αφορά το τί δίνεται, εν αναμονή του Battlefield V της DICE, οι κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να ασχοληθούν με το Battlefield 1 που θα είναι διαθέσιμο για download από 1η έως και 30 Νοεμβρίου. Συμπλήρωμα για τους κατόχους της νεότερης κονσόλας της Microsoft αποτελεί το Race the Sun, που θα προστεθεί στη σχετική λίστα από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου. Ικανοποιημένοι θα μείνουν σίγουρα και όσοι διαθέτουν Xbox 360. Από 1η έως 15 Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το Assassin's Creed και από 16 Νοεμβρίου ως 30 Νοεμβρίου το Dante's Inferno. Τα δυο τελευταία παιχνίδια είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω backwards compatibiity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*