Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Vampyr τα PS Plus Games Οκτωβρίου (trailer)

*
Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus Games Οκτωβρίου 2020, όπου και πρωταγωνιστεί το Vampyr. Ο τίτλος της Dontnod Entertainment σάς στέλνει στο 1918 και σε ένα action RPG σκηνικό με αρκετά έντονα στοιχεία narration. Το Λονδίνο είναι γεμάτο κινδύνους κι εσείς απλά καλείστε να επιβιώσετε. Το δεύτερο PS Plus game Οκτωβρίου είναι το Need for Speed Payback. To racing game της γνωστής σειράς υπόσχεται δράση στους 4 τροχούς και ατελείωτα κυνηγητά. Και τα δύο games θα είναι διαθέσιμα από τις 6 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου, ενώ τα προηγούμενα PS Plus Games θα φύγουν από την δωρεάν διάθεση για τους συνδρομητές στις 5 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Algren
    • Όταν λες δύο βδομάδες; Ακριβώς; Η Sony έχει ένα περιθώριο 14 ημερών για REFUND, με την προϋπόθεση πως δεν έχεις κάνει download ή stream το παιχνίδι! Μπορείς να το κοιτάξεις στο Playstation support!

*