Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με προσφορές και δωρεάν games γιορτάζει η SEGA τα 60 χρόνια της στην αγορά (video)

*
Η SEGA γιορτάζει τα 60α της γενέθλια στην αγορά και χαρίζει μια σειρά από games για το PC, ενώ «τρέχει» και μια σειρά από προσφορές. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως προσφέρει ήδη μέσω του Steam εκπτώσεις σε πολλές και μεγάλες κυκλοφορίες της, όπως το Persona 4 Golden, το Bayonetta και τίτλους της σειράς Total War. Ακόμη, θα προσφέρει δωρεάν το Sonic the Hedgehog 2, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερους τίτλους.



Η SEGA δημιούργησε μάλιστα και μια σειρά από mini-games για τον εορτασμό στο Steam, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα σας για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ένα από αυτά είναι το Golden Axed, το οποίο είναι ένα ακυρωμένο project που είχε τον τίτλο Golden Axe: Reborn και περιλαμβάνει μόνο μια πίστα. Θα μπορείτε να το προσθέσετε στο Steam Library σας μόνο στις 18 Οκτωβρίου και μόνο για μια μέρα, έτσι ώστε να το κρατήσετε για πάντα. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για το Streets of Kamurocho (17 Οκτωβρίου), Armor of Heroes (15 Οκτωβρίου) και Endless Zone (16 Οκτωβρίου). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*