Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρελθόν τα Youtube Live playthroughs με Nintendo περιεχόμενο

*
Πρόσφατα η Nintendo ενημέρωσε τους κανόνες του Creators Program, προσθέτοντας τον όρο ότι πλέον τα μέλη δεν μπορούν να μεταδίδουν live περιεχόμενο. Η Ιαπωνική εταιρεία είναι εδώ και αρκετό καιρό υπερπροστατευτική όσον αφορά την προβολή των παιχνιδιών της και το όφελος που έχουν οι streamers από αυτά. Είναι προφανές ότι πολλοί fans νιώθουν μεγάλη δυσαρέσκεια με αυτές τις εξελίξεις, ειδικά από το 2015 και έπειτα οπότε και είναι υποχρεωτικό για όλους τους streamers να είναι μέλη του Youtube's Partner Program για να επιτρέπεται να αναμεταδίδουν υλικό της Nintendo. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 10,000 public views ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία με το Youtube, πολύ πριν κάνουν καν αίτηση για αντίστοιχη σύμπραξη με την ιαπωνική εταιρεία.



Η μόνη έγκυρη εναλλακτική είναι η μετάδοση Let's Play videos με την δυνατότητα σχολιασμού. Όσοι όμως θέλουν να κάνουν livestreams, έχουν δύο επιλογές. Να αναμεταδίδουν ζωντανά βίντεο σε κανάλι που βρίσκεται εκτός του προγράμματος Youtube's Partner ή να αποσύρουν το δικό τους κανάλι από το πρόγραμμα. Όσοι προτιμήσουν το δεύτερο θα μπορούν να καταχωρούν videos που περιέχουν οποιοδήποτε Nintendo IP, με ένα κόστος ανά βίντεο στο ad revenue της τάξης του 40% και 30% αντίστοιχα, για τα κανάλια-μέλη του προγράμματος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*