Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Νοέμβριος 2014

Ο Νοέμβριος ήταν γεμάτος με σημαντικές κυκλοφορίες στην αγορά των video games. Ως εκ τούτου, έχει πολύ μεγάλη σημασία το πως αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση η ελληνική αγορά και πως υποδέχτηκε τις νέες παραγωγές. Ο Νοέμβριος ήταν λοιπόν άλλος ένας μήνας που επιβεβαίωσε τόσο την επικράτηση των PlayStation formats, όσο και των αθλητικών τίτλων που κατέλαβαν αρκετές θέσεις για άλλη μια φορά.



Πάμε να δούμε λοιπόν τα δέκα πρώτα σε πωλήσεις video games στην Ελλάδα για τον Νοέμβριο του 2014 στη συνέχεια του άρθρου.

1. PES 2015 (PS3)
2. Football Manager 2015 (PC)
3. World of Warcraft: Warlords of Draenor (PC)
4. PES 2015 (PS4)
5. FIFA 15 (PS3)
6. Call of Duty: Advanced Warfare (PS4)
7. Grand Theft Auto V (PS4)
8. Call of Duty: Advanced Warfare (PS3)
9. Assassin's Creed: Unity Special Edition (PS4)
10. ΝΒΑ 2Κ15 (PS3)


Πηγή: GfK Hellas

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • goalzila
    • Το GTA, το CoD και το assasins π.χ είναι σταθερά στα τοπ10 όλου του κόσμου,λόγο του ότι βρίσκονται πίσω τους μεγάλες εταιρείες παραγωγής που τα προωθούν μέσω ενός πολύ δυνατού δικτύου μάρκετινγκ(δε σημαίνει αυτό ότι δεν είναι και εξαιρετικά παιχνίδια...συνήθως..).Οπότε είναι λογικό να βρίσκονται πάντα και στο δικό μας τοπ10,επίσης,πάντα υπάρχει και ένα αθλητικός ή racing τίτλος.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να κρίνουμε την αγορά μέσω του τοπ10 αφού αναλογικά υπερτερούν οι casual gamers σε κάθε χώρα και είναι αυτοί οι "ρυθμιστές" των τοπ10.

    • Enwsitis21
    • Δηλαδή για να καταλάβω το αγγλικό πόσο διαφέρει από το ελληνικό ;;
      Και είναι λογικό τα αθλητικά games να είναι στις πρώτες θέσεις καθώς απευθύνονται σε μεγαλύτερο πλήθος κόσμου.

*