Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα προσπάθεια του Πανιωνίου στα eSports (συνέντευξη)

*
Ο Πανιώνιος κάνει μια νέα προσπάθεια στο χώρο των eSports και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσπαθεί να προσεγγίσει το νεανικό κοινό της περιοχής (και όχι μόνο) για να οργανωθεί σε διάφορα επίπεδα. Για να τη γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα, ο επικεφαλής αυτού του project Νίκος Ιωάννου, μίλησε στην εκπομπή Game R1 της COSMOTE TV. Εκεί, ανέφερε τα βήματα που έχουν γίνει, πως ξεκίνησε η προσέγγιση στο σωματείο, ποια βήματα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ποια είναι τα σχέδια και πως βλέπει το μέλλον των eSports στη χώρα μας. Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη στο επεισόδιο S03E46 και μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Game R1 μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 22.30 στο COSMOTE Sport 1HD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*