Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται για Nintendo Switch το Borderlands Legendary Collection

*
Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις της 2K Games στο Nintendo Direct, που κυριολεκτικα μας έπιασε όλους προ εκπλήξεως. Όπως ανακοίνωσε ο γνωστός publisher, σε συνεργασία με τις developers Turn Me Up Games και Behaviour Interactive, πρόκειται να φέρουν στο Nintendo Switch το Borderlands Legendary Collection. Η συλλογή περιλαμβάνει τα Borderlands, Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel και πρόκειται να κυκλοφορήσει για την κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας στις 29 Μαΐου 2020.

Η τρέλα σας περιμένει για μια ακόμα φορά στον κόσμο της Pandora και είναι βέβαιο ότι όσοι αγοράσουν το πακέτο θα απολαύσουν περισσότερες από 100 ώρες ποιοτικού gameplay είτε offline, ειτε onine, με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*