Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Xbox Game Preview και Steam Early Access το Grounded της Obsidian Entertainment (trailer)

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Inside Xbox, η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο survival adventure Grounded θα είναι διαθέσιμο μέσω Xbox Game Preview για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate και Steam Early Access από 20 Ιουλίου 2020. Επιπλέον, πρβλήθηκε ένα νέο trailer που επικεντρώνεται στο single player κομμάτι του Grounded, ενώ εκ μέρους της Obsidian Entertainment, ο Game Director, Adam Brennecke και η Social Media Manager, Shyla Schofield, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο.

Στο Grounded οι παίκτες έχουν συρρικνωθεί στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού και πρέπει να επιβιώσουν στον μικρόκοσμο της αυλής μιας ημιαστικής κατοικίας. Η συγκέντρωση υλικών, η κατασκευή αντικειμένων και η δημιουργία βάσεων από αντικείμενα της καθημερινότητας, είναι πράγματα που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επιβίωσή σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*