Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Steam το Phantasy Star Online 2 (trailer)

Η Sega θέλει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των fans και έτσι το Phantasy Star Online 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι PC θα μπορούν να αποκτήσουν το παιχνίδι μέσω της πλατφόρμας της Valve από 5 Αυγούστου 2020. Η εν λόγω κυκλοφορία θα συμπέσει με το επόμενο μεγάλο update του τίτλου που ονομάζεται Episode 4, το οποίο θα έρθει και στις επόμενες πλατφόρμες. Η ιστορία συνεχίζεται και οι παίκτες ξυπνούν από βαθιά νάρκη, οπότε και αντιλαμβάνονται ότι έχει πραγματοποηθεί εισβολή από οντότητες που παριστάνουν ότι είναι μέλη της ARKS, όμως ουσιαστικά πρόκειται για μυστηριώδεις εχθρούς που ονομάζονται Phantasms. Ταυτόχρονα έχει ανακαλυφθεί ένας νέος πλανήτης σε μια άλλη διάσταση- η Γη.

Επίσης, όσοι αποκτήσουν το Phantasy Star Online 2 μέσω Steam θα κερδίσουν μια σειρά από δώρα, όπως στολές για τους χαρακτήρες του Half-Life, Gordon Freeman και Alyx Vance, weapon camos που μοιάζουν με το minigun από το Team Fortress 2, το Frying Pan απο το Left 4 Dead, αλλά και ένα evolution device παρόμοιο με το Wheatley από το Portal 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*