Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται τεράστιο expansion στο Metin2

*
Το Metin2 είναι κορεατικό δημιούργημα, μιας και προήλθε από την Webzen, που έκανε τα πρώτα του βήματα το 2004, με την Gameforge να φροντίζει για την είσοδό τους στην αμερικανική και ευρωπαϊκή αγορά όπου παραμένει ενεργό όσο ποτέ. Webzen και Gameforge, λοιπόν, ανακοινώνουν πως μέσα στον Σεπτέμβριο το μενού περιλαμβάνει νέο expansion για το Metin2, ονόματι Conquerors Of Yohara. Η επέκταση αυτή θα διατεθεί δωρεάν για το free-to-play MMO και υπόσχεται μια ολόκληρη νέα ήπειρο, νέα dungeons υψηλού επιπέδου, νέα bosses (είθισται) και νέο σύστημα conquest που επιτρέπει την περαιτέρων ανάπτυξη των χαρακτήρων πέραν του επιπέδου 120. Προκειμένου να είναι όσο πιο καλά προετοιμασμένοι για το νέο περιεχόμενο όλοι οι παίκτες, τρέχουν ήδη in-game events με XP boost (η αρχή έγινε στις 11 Αυγούστου) τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και 2 εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του Conquerors Of Yohara. Προφανώς το νέο περιεχόμενο είναι για παίκτες υψηλού επιπέδου, γεγονός που δένει και με την ιστορία, αφού στη νέα ήπειρο κυριαρχεί η αυτοκρατορεία Sung Mahi προσπαθεί να επεκτείνει την επιρροή του και, φυσικά, έρχεται αντιμέτωπο με τους παίκτες.



Συνοπτικά, οι προσθήκες που φέρνει το Metin2: Conquerors Of Yohara
- Νέο κεφάλαιο στη βασική ιστορία του Metin2
- Νέα ήπειρος Yohara με πολλαπλές ζώνες (Kain Castle, Empire Castle, Dong Gwang Plain, Guild zones κ.ά.
- Νέο σύστημα Conquest που επιτρέπει τη βελτίωση των στατιστικών των χαρακτήρων πέραν του επιπέδου 120
- Νέα gear slot και νέα Sung Ma empowerments
- Νέα τέρατα, νέα bosses, νέο loot
- Νέα dungeons υψηλού επιπέδου, οπως The Gnoll Caves και Sung Mahi Tower
- Νέα biology quests που μπορούν να ολοκληρωθούν κατ’ επανάληψη

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού ή την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*