Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχεται το PS Plus Enternity League by Public

Το Enternity βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του PS Plus Enternity League, με την υποστήριξη του PlayStation και των καταστημάτων Public. Στο πλαίσιο αυτού του μεγάλου τουρνουά θα διεξαχθούν τουρνουά στα παιχνίδια FIFA 15, PES 2015 και ΝΒΑ 2Κ15. Οι πρώτες φάσεις των αγώνων (αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, μαζί με τις οδηγίες) θα διεξαχθούν online και ο μεγάλος τελικός σε ένα event που θα διεξαχθεί στο κατάστημα Public Συντάγματος προς τα τέλη Ιανουαρίου.Οι μεγάλοι νικητές κάθε τουρνουά θα κερδίσουν (έκαστος):
- 1 δωροεπιταγή €150 από τα Public
- 1 κάρτα ετήσιας συνδρομής PS Plus
- 1 κάρτα PSN αξίας €50
- 1 Wireless Stereo Headset 2.0
- 1 promo PES 2015
- 1 promo Killzone: Shadow Fall
- 1 promo inFAMOUS: Second Son
- 1 promo Dying Light
- 1 promo inFAMOUS: First Light
- 1 συλλεκτική μπάλα PES 2015Οι φιναλιστ των τελικών θα κερδίσουν (έκαστος):
- 1 κάρτα ετήσιας συνδρομής PS Plus
- 1 promo PES 2015
- 1 promo Killzone: Shadow Fall
- 1 promo inFAMOUS Second Son
- 1 promo Dying Light
- 1 promo inFAMOUS First Light
- 1 συλλεκτική μπάλα PES 2015


Οι νικητές των μικρών τελικών θα κερδίσουν (έκαστος):
- 1 κάρτα 3μηνης συνδρομής PS Plus
- 1 promo PES 2015
- 1 promo Killzone Shadow Fall
- 1 promo inFAMOUS Second Son
- 1 promo Dying Light
- 1 promo inFAMOUS First Light
- 1 συλλεκτική μπάλα PES 2015


Οι ηττημένοι των μικρών τελικών θα κερδίσουν (έκαστος):
- 1 promo PES 2015
- 1 promo Killzone Shadow Fall
- 1 promo inFAMOUS Second Son
- 1 promo Dying Light
- 1 promo inFAMOUS First Light
- 1 συλλεκτική μπάλα PES 2015


Ακόμη, θα υπάρξει και ένα πακέτο μεγάλων δώρων για τους νικητές ενός ειδικού τουρνουά στα 3 προαναφερθέντα games, όπου θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τους συντάκτες του site (περισσότερες πληροφορίες και για αυτό, τις επόμενες μέρες). Τέλος, όσοι παρευρεθούν στο μεγάλο event των τελικών θα μπουν σε κλήρωση για promotional copies παιχνιδιών όπως PES 2015, Killzone, inFAMOUS και άλλων. Ετοιμαστείτε!

Δηλώσεις συμμετοχής
Για να δηλώσετε συμμετοχή για το τουρνουά FIFA 15, κάνετε click εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή για το τουρνουά ΝΒΑ 2Κ15, κάνετε click εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή για το τουρνουά PES 2015, κάνετε click εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή για το τουρνουά Αναγνώστες Vs Συντακτών, κάνετε click εδώ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στα τέσσερα τουρνουά!

Κανόνες - Σύστημα
1. Το Enternity PS Plus League by Public είναι μια διοργάνωση του Enternity.gr και ο συμμετέχων αποδέχεται τους όρους με την καταχώρηση της συμμετοχής του. Αν έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή (πριν αναρτηθούν οι όροι), έχει τη δυνατότητα να καταγράψει την οποιαδήποτε ένσταση με σχόλιο κάτω από αυτό το post.
2. Η διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους κανόνες του πρωταθλήματος οποιαδήποτε στιγμή, στο τέλος κάθε φάσης. Σε ειδικές περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από τους κανόνες, μπορεί να ληφθεί απόφαση που εξυπηρετεί το συμφέρον της κοινότητας και να λειτουργήσει υπέρ της διεξαγωγής του τουρνουά.
3. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται τη διοργανώτρια αρχή, τους χορηγούς και τους αντιπάλους τους. Κάθε παράτυπη συμπεριφορά μπορεί να τιμωρηθεί με έως και αποκλεισμό του παίκτη από το τουρνουά.
4. Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν οι παίκτες που κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο έτος ηλικίας που προτείνεται από την υπηρεσία PEGI στο εξώφυλλο κάθε παιχνιδιού (και μπορούν να βρουν στην σελίδα των Public www.public.gr).


Διεξαγωγή τουρνουά
1. Η πρώτη φάση του τουρνουά (πλην των τελικών) θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο online, με τον κάθε χρήστη να αξιοποιεί τον λογαριασμό και το PS4 του. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών, θα οριστούν προκριματικές φάσεις που θα οδηγήσουν ανά game στην ανάδειξη των 4 καλύτερων παικτών. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε φάσεις knock-out. Οι παίκτες αυτοί θα κληθούν στους τελικούς που θα διεξαχθούν στο κατάστημα Public Συντάγματος στα τέλη Ιανουαρίου του 2015.
2. Μετά τη λήξη κάθε αγώνα, ο νικητής οφείλει να καταγράψει στιγμιότυπο (screenshot) από τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος και να το στείλει με e-mail στο info@enternity.gr με πλήρη στοιχεία (αγώνας, παίκτες που τέθηκαν αντιμέτωποι, ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα). Αν για οποιοδήποτε λόγο αμφισβητήσει κάποιος το αποτέλεσμα, οφείλει να ανεβάσει το video του αγώνα (το PS4 καταγράφει by default τα τελευταία 15 λεπτά δράσης) και να επικοινωνήσει μαζί μας σχετικά. Στην περίπτωση που υπάρχει αμφισβήτηση και από τις δύο πλευρές και δεν είναι εμφανές ποιος έχει κερδίσει (αν πχ. έχουν διαλέξει και οι δύο την ίδια ομάδα), τότε θα αποφασιστεί μία λύση από τη διοργανώτρια αρχή και η οποία θα ανακοινωθεί και στις δύο πλευρές μετά τη λήξη του ματς. Για δική σας ασφάλεια, μπορείτε να κάνετε και stream τον αγώνα, έτσι ώστε να υπάρχει απόδειξη της νίκης σας ή της παραβίασης των κανονισμών από πλευράς αντιπάλου σε σχετικό video της υπηρεσίας.
3. Οι αγώνες των προκριματικών στα τρία ανταγωνιστικά τουρνουά αναγνωστών θα διεξαχθούν σε 4 φάσεις και συγκεκριμένα τα τριήμερα 5/12-7/12, 12/12-14/12, 19/12-21/12, 26/12-28/12, 2/1-4/1 και 9/1-11/1 μέχρι να βγουν οι 4 καλύτεροι παίκτες. Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την 1/12.
4. Οι αγώνες του τουρνουά αναγνώστες εναντίον συντακτών θα διεξαχθούν κατευθείαν στην τελική φάση, εκτός κι αν ο αριθμός συμμετοχών είναι τέτοιος που να απαιτούνται προκριματικοί.
5. Στην περίπτωση που ένας παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε αυτά τα τριήμερα, μπορεί να ορίσει (μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου του) μία εναλλακτική ημερομηνία μέχρι και +3 μέρες από την τελευταία του Σαββατοκύριακου που ήταν ορισμένος ο αγώνας. Στην περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής και με αυτό τον τρόπο, ο αντίπαλός του προκρίνεται αυτόματα στην επόμενη φάση.
6. Στην περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στην τελική φάση από κάποιον παίκτη, η διοργανώτρια αρχή θα κληρώσει τη θέση του ανάμεσα σε όσους έχουν αποκλειστεί στην αμέσως προηγούμενη.
7. Στην περίπτωση που δεν βρεθεί παίκτης που να μπορεί να συμμετάσχει στην τελική φάση ούτε από όσους έχουν αποκλειστεί στην προηγούμενη φάση, θα κληρωθεί η θέση σε έναν παίκτη από την προ-προηγούμενη φάση.
8.  Αν οι προκριματικοί χρειαστούν έξτρα αγωνιστικά τριήμερα, αυτά θα οριστούν στις αρχές με μέσα Ιανουαρίου 2015.

9. Οδηγίες/Κανόνες για τα προκριματικά
- Οι δύο παίκτες που θα κληρωθούν μαζί θα γίνουν φίλοι για τις ανάγκες του τουρνουά στην υπηρεσία PlayStation Network. Η συνεννόηση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του συστήματος μηνυμάτων του Enternity.
- Σε περίπτωση που ένας από τους δύο παίκτες δεν απαντάει στα μηνύματα εντός 48 ωρών αποκλείεται από τη συνέχεια (ο αντίπαλος οφείλει να μας ενημερώσει σχετικά με τα κατάλληλα screen captures της συζήτησης).
- Οι δύο αντίπαλοι μπορούν να συνεννοηθούν για το πότε θα παίξουν τους αγώνες. Από το Enternity θα υπάρχει μόνο μια καταληκτική ημερομηνία, μέχρι την οποία θα πρέπει να έχει βγει νικητής. Αν δεν υπάρχει απάντηση από κανέναν από τους δύο συμμετέχοντες μέχρι αυτή την ημερομηνία, αποκλείονται και οι δύο.
- Οι περιπτώσεις disconnect δεν μπορούν να εξεταστούν ξεχωριστά για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν και με την υποδομή του κάθε παιχνιδιού, αλλά και με την αδυναμία τεχνικής επιβεβαίωσης της παραμικρής βλάβης. Ως εκ τούτου όταν ένας παίκτης αποσυνδεθεί, χάνει τον αγώνα.
- Οι ρυθμίσεις του αγώνα γίνονται από τον γηπεδούχο.
- Οι δύο παίκτες επικοινωνούν για να κανονίσουν το πότε βολεύει να παίξουν μεταξύ τους τους αγώνες κάθε φάσης.
- Ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες στα μεταξύ τους ματς
- Ο νικητής οφείλει να αποστείλει τις σχετικές αποδείξεις νίκης με mail στο info@enternity.gr αναφέροντας το username του, το username του αντιπάλου και τις σχετικές εικόνες ή videos. Το PS4 επιτρέπει την καταγραφή και εικόνων και video μέσω του Share πλήκτρου στο DualShock 4.
- Σε περίπτωση που ένας παίκτης «παγώσει» τον αγώνα ή δεν προχωράει στις επιλογές του μενού για πάνω από 5 λεπτά, χάνει τον αγώνα, εκτός κι αν έχει ενημερώσει σχετικά τον αντίπαλό του και ο τελευταίους συμφωνήσει.

PES 2015
Oι κανόνες που θα ρυθμίζονται από τον γηπεδούχο είναι οι εξής:
Ταχύτητα Αγώνα: 0
Ομάδες: Ελεύθερη επιλογή εθνικών ομάδων ή συλλόγων
Καιρός: Καλοκαίρι / Καλός
Αλλαγές: 3
Βαθμός Δυσκολίας: Κορυφαίος
Ώρα Διεξαγωγής: Μεσημέρι
Condition: Πράσινο Βέλος (Κατάσταση: Εντός & Εκτός Έδρας)
Γήπεδο: Αυτόματη επιλογή
Τραυματισμοί: Όχι
Μπάλα: Default
Οπτική Γωνία: Wide
Διάρκεια Αγώνα: 10 λεπτά
Παράταση: Ναι
Πέναλτι: Ναι

NBA 2K15
Oι κανόνες που θα ρυθμίζονται από τον γηπεδούχο είναι οι εξής:
Tournament Mode : Single Elimination Best of One
Ημίχρονο : 6 λεπτά
Skill: Hall of fame
Substitution: Rotation
Pause: Timeout 2 λεπτών στη διάρκεια του αγώνα για αλλαγές
Other Game settings: Default

FIFA 15
Oι κανόνες που θα ρυθμίζονται από τον γηπεδούχο είναι οι εξής:
Mode: Exhibition
Επίπεδο: World class
Ομάδες: Ελεύθερη επιλογή
Ημίχρονο: 6 λεπτά
Τακτικές: by default (Επιτρέπονται μόνο οι τακτικές του παιχνιδιού)
Passing Power Assistance: OFF
Τραυματισμοί: ON
Offsides: ON
Άμυνα: Tactical Defending
Καιρός: Default
Ταχύτητα: Normal
Radar: 2D
Timer: ON
Camera: TV Broadcast

Τελική φάση
1. Η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί στο κεντρικό κατάστημα Public στο Σύνταγμα στα τέλη Ιανουαρίου. Οι κανόνες για κάθε παιχνίδι θα ανακοινωθούν λίγες ημέρες πριν.
2. Όσοι προκριθούν στην τελική φάση μπορούν να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό (DualShock 4 και ακουστικά), αλλά θα αγωνιστούν σε τηλεόραση και κονσόλα που θα έχει επιλέξει/στήσει η διοργανώτρια αρχή.


Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Κλήρωση - αγώνες προκριματικών
Οι πρώτοι αγώνες θα πρέπει να γίνουν από τις 6 έως τις 14 Δεκεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης των αντιπάλων μέσω του Enternity για να συνεννοηθούν για τις ώρες και ημέρες που θα γίνουν τα ματς. Υπενθυμίζεται πως ο νικητής οφείλει να στείλει τα 3 screenshots των ματς που κέρδισε με σχετικό mail στο info@enternity.gr. Τα ζευγάρια λοιπόν έχουν ως εξής:

FIFA 15
mousou12 - olegaros_gr 3-0
manos_gr - gunner7gr7 disq
glouk7 - spyrosaekara 1-3
Moisgio - VegetaSSjd10
fotinop - zougaman 3-0
kostma1990 - unsorted 2-3
newlifegang - agekont 3-1
johnys3110 – TheodorosGR 0-3
El_Sak - sir Evans disq
makisargy - freakman
mikosoo7 - Mpempisss21 disq
khr1s - galisonas disq
john-data - ΑΛΕΚΟΣ Κ. disq
Sir Pretender - dikefalos4 0-3
Mpompos21 - luffy3131190 3-0
broxopios - PiccoloJr1995
darthneon – eluse 0-3
nnbiotef - DimitrisGate7 0-3
mostru8547 - kalabakas 3-0
bits - tsakiris7 disq
Vagzoub – polakis 0-3
niqos Περνάει άνευ αγώνος στην επόμενη φάση

ΝΒΑ 2Κ15
mousou12 - agekont 0-3
zimpilias - Harkyn 3-1
fotinop - dimitriskal1987 disq
AndrewZN - olegaros_gr 2-3
newlifegang - cloudsotos 1-3
johnys3110 - spyrosaekara 1-3
klitsis - unsorted 3-1
giannmad - βασιλαρας13 3-0
john-data - Green_arrow_91 2-3
αγγελάρας21 - mostru8547 0-3
darthneon - Acker7 0-3
spymar13 Περνάει άνευ αγώνος στην επόμενη φάση

PES 2015

Moisgio - KakavRiSeS disq
giannmad - cloudsotos 3-1
john-data - potamianos1 disq
citizan7777 - kvstakoukos888 0-3
Mpompos21 - Green_Arrow_91 0-3
broxopoios - dimitriskal1987
akisgt - Acker7 2-3
topgun - bill_dep disq
djstamatis - Jimmy11 0-3
prooakis13 - El_Sak disq
nickpap89 - vlapanos

Δεύτερη φάση προκριματικών
FIFA 15
mousou12 - niqos 0-3
gunner7gr7 - DimitrisGate7 0-3
spyrosaekara - Mpempisss21 2-3
fotinop - mostru8547 disq
unsorted - Mpompos21 disq
newlifegang - tsakiris7 0-3
TheodorosGR - polakis 3-1
sir Evans - ΑΛΕΚΟΣ Κ. 1-3
galisonas - dikefalos4 0-3
eluse Περνάει άνευ αγώνος

ΝΒΑ 2Κ15
agekont - klitsis 1-3
zimpilias - olegaros_gr 1-3
fotinop - Acker 7 2-3
spymar13 - mostru8547 disq
cloudsotos - Green_arrow_91 0-3
spyrosaekara - giannmad 3-0

PES 2015
KaKavRiSeS - Jimmy11 3-0
giannmad - prooakis13 3-0
potamianos1 - topgun disq
kvstakoukos888 - Acker7
Green_Arrow_91 Περνάει άνευ αγώνος

Οι αγώνες θα πρέπει να γίνουν από τις 18 έως τις 25 Δεκεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης των αντιπάλων μέσω του Enternity για να οριστούν οι ώρες και ημέρες που θα γίνουν τα ματς. Υπενθυμίζεται πως ο νικητής οφείλει να στείλει τα 3 screenshots των ματς που κέρδισε με σχετικό mail στο info@enternity.gr.

Τρίτη φάση προκριματικών
FIFA 15

Φάση Α
tsakiris7 - dikefalos4 (Ο νικητής θα παίξει με τον unsorted)
unsorted - ΑΛΕΚΟΣ Κ. (Ο νικητής θα παίξει με τον tsakiris7)

ΦΑΣΗ Β
niqos - eluse (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
DimitrisGate7 - mostru8547 (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
Mempisss21 - TheodorosGR (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
unsorted - tsakiris 7 (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)

NBA 2K15
klitsis - mostru8547 (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
olegaros_gr - Green_Arrow_91 (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
Acker 7 (Περνάει στην τελική φάση)
spyrosaekara (Περνάει στην τελική φάση)

PES 2015
Green_Arrow_91 - Acker7 (Ο νικητής περνάει στην τελική φάση)
giannmad (Περνάει στην τελική φάση)
KaKavRiSeS (Περνάει στην τελική φάση)
topgun (Περνάει στην τελική φάση)

Οι αγώνες θα πρέπει να γίνουν από τις 29 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου, κατόπιν συνεννόησης των αντιπάλων μέσω του Enternity για να οριστούν οι ώρες και ημέρες που θα γίνουν τα ματς. Υπενθυμίζεται πως ο νικητής οφείλει να στείλει τα 3 screenshots των ματς που κέρδισε με σχετικό mail. Για οποιοδήποτε ζήτημα, επικοινωνείτε ηλεκτρονικά με το mail μας info@enternity.gr

Τελική Φάση
Το Enternity και τα Public ανακοινώνουν την ημερομηνία διεξαγωγής της τελικής φάσης για το PS Plus Enternity League by Public. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που έχουν προκριθεί στους τελικούς για τα παιχνίδια PES 2015, FIFA 15 και NBA 2K15 θα πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο χώρο του Public Συντάγματος στις 14.45, έτσι ώστε στις 15.00 να ξεκινήσουν οι αγώνες για την ανάδειξη του καλύτερου. Η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει το πρωί της ίδιας μέρας και θα ανακοινωθεί επιτόπου στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα αγωνιστούν (για 3 νίκες) με όποιους κανόνες συμφωνήσουν μεταξύ τους (αν δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία, θα αγωνιστούν με τους κανόνες που υφίστανται ήδη για το τουρνουά). Οι συμμετέχοντες στους τελικούς θα πρέπει να έχουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένα επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει τα στοιχεία τους (πχ. ταυτότητα, δίπλωμα).Ταυτόχρονα, από τις 15.00 της ίδιας ημέρας θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους συντάκτες του Enternity οι φίλοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά "Συντάκτες vs Community". Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν στο σχετικό thread του forum μας μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όσοι περάσουν από το χώρο της εκδήλωσης από τις 15.00 και μέχρι το πέρας της, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα απλό κουπόνι για μία κονσόλα PlayStation 4 που θα κληρωθεί και αποτελεί ευγενική προσφορά του PlayStation και της Sony Hellas. Σας περιμένουμε όλους!

Σημείωση: Το παρόν post θα ανανεώνεται και θα τοποθετηθεί μόνιμα στην επάνω μπάρα θεμάτων του site, έτσι ώστε να το βρίσκετε πάντα άμεσα. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανέβουν και τα σχετικά links δήλωσης συμμετοχής στο forum μας.
 
99 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Sephiroth
  • Tanno, τα προκριματικά θα παιχτούν Online μεταξύ σας, οπότε θα χρειαστεί να κουβαληθεί κάποιος Αθήνα (αν μένει επαρχεία) μόνο αν περάσει στους τελικούς και αν φυσικά το επιθυμεί.

   Την τοποθεσία των τελικών δεν την αποφασίσαμε μόνοι μας, καθώς εμπλέκεται στο τουρνουά και η αλυσίδα Public.

  • Sephiroth
  • Προστέθηκαν και τα Links για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος στο forum μας

  • Ada23
  • Πολυ ωραος διαγωνισμος!!Ζηλευω που δεν παιζω αθλητικα παιχνιδια!! :D

  • blackmore
  • Ωραία πράγματα, μπράβο που κάνετε το site κάθε μερα και ποιο ενδιαφέρον.
   Ps4 έχω, αλλά δεν ξέρω να παίζω μπαλα.
   Καλή επιτυχία όποιος πάρει μερος.

  • mousou12
  • πανικος θα γινει....για παααμε...

  • Sephiroth
  • @raysod έλα να παίξουμε NBA 2K15. Δεν γίνεται να χάσεις!!! :P XAXAXAXAXA

   Πέρα από την πλάκα, έχει δωράκια και για όσους περάσετε ακόμη κι αν δεν παίξετε, οπότε σας περιμένουμε έτσι κι αλλιώς :P

  • gavros10
  • Δεν θα συμμετασχω αλλα πραγματικα συγχαρητηρια για την διοργανωση μιας και σπανια βλεπουμε κατι τετοιο.

  • Geovra
  • Αυτα ειναι...see you in the finals :)

  • GiannisRethymno
  • Ωραία πράγματα,μακάρι κάποια στιγμή να γίνει κάτι στην επαρχία...
   Είναι το μόνιμο μου παράπονο...

  • gamelover
  • ωραίος διαγωνσιμός!Δεν νομίζω να συμμετάσχω καθως δεν ειμαι και πολύ καλός στα αθλητικά αλλά μπορεί να περάσω μια βόλτα στους τελικούς....

  • GamingFun
  • Συγχαρητήρια σε όσους κάνουν αυτή τη διοργάνωση. Επίσης καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετέχουν σε αυτό το διαγωνισμό.

  • yiannakis
  • Πολύ καλός διαγωνισμός, κρίμα για όσους μένουμε περιφέρεια.

  • Harkyn
  • Σας περιμένω στο Nba γατάκια! :)

  • αγγελαρας 21
  • ρε παιδια πως γινετε να ανεβασω το screenshot στο email που ζηταει αφου το share buttonδεν εχει μονο την επιλογη facebook kai youtube?

  • gunner7gr7
  • Εντοπιζω ενα μεγα λαθος...
   Και λεω
   Στο φιφα δεν γινεται να πειραξεις σε ονλινε παιχνιδι ολες αυτες τις ρυθμισεις λογικα θα ειναι για το προ αλλα δεν στεκομαι μονο εκει
   Στεκομαι στο οτι στο φιφα απο οσο γνωριζω δεν γινετε να παιξεις με καποιον φιλο σου και να οδηγηθει το παιχνιδι στην παραταση μιας και τα παιχνιδια ληγουν κανονικα στο 90 λεπτο οποιο και να ειναι το σκορ και διοτι και καλα παιζεις με τον φιλο σου ενα πρωταθληματακι μεταξυ σας και βγαινει νικητης μεσω των αποτελεσματων
   Οποτε τι θα γινεται στις περιπτωσεις που το παιχνιδι ληγει ισοπαλο?
   Επισης δεν ειδα πουθενα τι κινησεις θα ακολουθουνται εαν καποιον τον πεταξει εξω ειτε θεμα ιντερνετ ειτε θεμα σερβερ?!
   Ισως να λεω αστοχα πραγματα απλως δωστε μου μια απαντηση

  • Sephiroth
  • @αγγελάρας21, το share button σου δίνει τη δυνατότητα να σώσεις το screenshot στο PS4 σου και να το περάσεις μετά σε USB. Αν δεν βρεις τη διαδικασία πόσταρε ξανά για να σου δώσουμε σχετικό URL.

   @gunner7gr7, οι κανόνες που βάλαμε είναι για το PES, απλά θα τους προσαρμόσουμε και στο FIFA όσο θα πλησιάζουν οι μέρες, don't worry. Εντελώς πρόχειρα, βλέπω ότι μπορείτε να παίζετε μέχρι να λήξει το πρώτο ματς με νικητή (πχ.).
   Για το θέμα του internet, είναι κάτι που σαφώς δεν ελέγχεται. Αν γίνει επίτηδες, θα το εξετάσουμε από το σχετικό video που πρέπει να μας στείλει ο νικητής.

   Ωστόσο, οι κανόνες του FIFA θα ανέβουν κι αυτοί πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, don't worry ;)

  • gunner7gr7
  • Για το θεμα του ιντερνετ θα ηταν μια λυση να ξανα ξεκιναγε ενα παιχνιδι και να παιζοντουσαν μονο τα λεπτα που εμεναν για να ολοκληρωθει ο αγωνας + 5 λεπτα ως καθηστερησεις...

  • Sephiroth
  • Και το σκορ θα είναι το αποτέλεσμα των... δύο αγώνων εννοείς;

  • gunner7gr7
  • Ναι για παραδειγμα επεσε η συνδεση στο 70 και ο Α κερδιζε 2-0 τον Β
   Ξανα γινετε ενα παιχνιδι μεχρι το 25 και το δευτερο ερθει 0-3 για τον Β τοτε κερδισε ο Β
   Δεν περιλαμβανω τωρα τα καθαρα quit του τυπου πατησε σταρτ ο αλλος και βγηκε ειτε νυσταζω να το συνεχισουμε αυριο και τετοια , μιλαω για καθαρο disconect...
   Παντως στο φιφα δεν νομιζω να γινετε να τελειωσει το παιχνιδι με νικητη ας το απαντησει καποιος με σιγουρια αλλιως θα το δω το βραδυ...

  • Sephiroth
  • Δεν είναι κακό, θα το δούμε κι εμείς, θα μιλήσουμε και με τα παιδιά του PES League που έχουν κάνει αρκετά τουρνουά να μας βοηθήσουν λίγο επί του ζητήματος :)

  • gunner7gr7
  • Βεβαια υπαρχει και ζητημα των κοκκινων καρτων για παραδειγμα να φαω 2 κοκκινες και να γινει εσκεμενο quit ωστε να συνεχισω ξανα στον επομενο αγωνα για την ολοκλησωση των λεπτων χωρις τις κοκκινες και με ολους τους παιχτες...

  • Sephiroth
  • Ωραία, καλά κάνεις και τα αναφέρεις όλα εδώ για να τα έχουμε προβλέψει. Θα τα τσεκάρω όλα και επανερχόμαστε :)

  • βασιλαρας13
  • το περναω το screen shot σε usb και μετα την στελνω απο pc με email?
   η υπαρχει αλλος πιο απλος τροπος?

  • Sephiroth
  • Όχι @βασιλαράς13. Τις κρατάς και τις στέλνεις στο τέλος του αγώνα για να δηλώσεις ότι είσαι ο νικητής. Τις σώζεις στο PS4 και μετά με USB τις κάνεις copy και τις περνάς στο PC για να μας τις στείλεις.

  • gunner7gr7
  • Κανα νεο οσον αναφορα τους κανονες...

  • Sephiroth
  • Έχουμε μία εβδομάδα παράταση παιδιά, οπότε ψυχραιμία, όλα θα γίνουν ;)

  • KakavRiSeS
  • Καλησπέρα να σας ρωτήσω η κλήρωση θα γίνει σήμερα??

  • polakis
  • Επιτρέπεται να επιλέξουμε ο αγωνας μας να εχει manual χειρισμο αν συμφωνησουν και οι δυο παίκτες;

  • Acker7
  • εμ στις τρεισ νικεισ ειναι η προκριση?

  • Sephiroth
  • @polakis: Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή αν συμφωνήσουν και οι δύο παίκτες
   @Acker7: Ναι στις 3 νίκες

  • darthneon
  • Καλημέρα. Αν πάρω κόκκινη, το παιχνίδι είναι ισόπαλο και κάνω disconnect πως μπορείτε από το video να κτλβετε ποιος ευθύνεται; Μπορεί πχ να πέσει η σύνδεση και να μην έχει γίνει κάτι επίτηδες

  • darthneon
  • Και κάτι ακόμα; Μπορούμε να αλλάζουμε ομάδα από αγώνα σε αγώνα έτσι;

  • Sephiroth
  • @darthneon, επειδή το θέμα των disconnects είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν μπορούμε να στήσουμε "δικαστήριο", απλά βάλαμε γενικό κανόνα όταν κάποιος αποσυνδέεται να χάνει τον αγώνα. Αν ξέρετε ότι η σύνδεσή σας έχει πρόβλημα, κανονίστε να βρεθείτε κάπου αλλού για τους αγώνες. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε 200 άτομα του πως παίζει ο καθένας και υπό ποιες συνθήκες αποσυνδέθηκε (επίτηδες ή όχι). Ως εκ τούτου, βάλαμε την πρόκριση στους 3 νικηφόρους αγώνες.

   Για τις ομάδες, εννοείται ότι μπορείτε να αλλάξετε από αγώνα σε αγώνα

  • giopa62
  • Δεν κάνετε κανένα τέτοιο λιγκ και για εμάς του xone; Μάνα δε μας γέννησε και μας; :)

  • gunner7gr7
  • Παυλε παυλε να ερωτησω...
   Οι ισσοπαλιες δεν μετρουν ετσι? το λεω γιατι στο φιφα τα παιχνιδια δεν πανε παραταση στα φιλικα...εκτος αν γινει patch κανας βαγγελας στο παιχνιδι

  • Sephiroth
  • Αν ενδιαφερθεί η Microsoft Hellas να το κάνουμε, θα το κάνουμε. Η Sony μας το ζήτησε και το στήσαμε μαζί της στο PS4 και στο PS Plus :)

  • gunner7gr7
  • Τα παιχνιδια να τα παιξουμε μεσω του online friendlies?

  • newlifegang
  • Καλημέρα. κάθε πότε ανανεώνονται τα αποτελέσματα.απλά ήθελα να δω εάν έχετε λάβει το mail.

  • DimitrisGate7
  • προς εκπροσωπους enternity:παιδια σας εχω στηλει στο email σας μια εικονα γτ δειχνει οτι πηρα 3 νικες σερι τον αντιπαλο αλλα αμα ειναι και θελετε τα σκρινσοτς απο τον καθε αγωνα παρακαλω απαντηστε μου στο email που σας εχω στηλει

  • giannmad
  • Στα τουρνουά ΝΒΑ 2Κ15 και PES 2015 που θα προκριθούν 12 και 11 άτομα αντίστοιχα πως θα προκύψουν τα επόμενα ζευγάρια για να βγει 8άδα-4άδα

  • Green_arrow_91
  • Παιδια πολυ ωραια η ιδεα σας να παιζουμε ονλινε μακαρι να το συνεχιζατε αξιζει πολυ.μακαρι να διοργανωσετε κ αλλα τουρνουα!

  • Moisgio
  • Otan den apantaei o antipalos sto minima ti kanoume?

  • gunner7gr7
  • Οποιος διαβαζει τα mail ξερω δεν ειναι δουλεια σας να το οω ετσι αλλα ας εξηγησει καποιος αν παιχτει μπερδεμα με τον manos_gr γιατι παιξαμε δυο παιχνιδια το ενα εληξε 3-1 υπερ μου παι το αλλο 3-0 υπερ του και λεει οτι περασε. Το ξερω οτι οι κανονες εχουν αναιβει αλλα το εξηγω και μεχρι στιγμης δεν εχω παρει απαντηση . Δεν λεω οτι γινετε κατι επιτηδες αλλα για να μην υπαρξει θεμα...

  • Sephiroth
  • Αν του στείλεις μήνυμα και εντός 48 ωρών δεν σου απαντήσει να παίξετε το τρίτο ματς (αν είναι έτσι όπως λες), τότε αποκλείεται και περνάς στην επόμενη φάση. Στις 3 νίκες είπαμε, πως ακριβώς θεωρεί ότι πέρασε; Με τα εκτός έδρας γκολ; Παιδιά μην δυσκολεύουμε την κατάσταση μόνοι μας. Όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα, απλά αποκλείεται να τελειώνουμε, είναι 100+ άτομα που παίζουν στο τουρνουά, δεν θα κάτσουμε να παρακαλάμε κανέναν. Να προχωράμε να μην ταλαιπωρείται κανείς γιατί και γιορτές έρχονται και οι μέρες λιγοστεύουν και γενικότερα δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται προβλήματα.

  • Sephiroth
  • http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-PS-Plus-Enternity-League/27568.html

  • giannmad
  • Στα τουρνουά ΝΒΑ 2Κ15 και PES 2015 που θα προκριθούν 12 και 11 άτομα αντίστοιχα πως θα προκύψουν τα επόμενα ζευγάρια για να βγει 8άδα-4άδα κτλ?

  • Sephiroth
  • giannmad, κάποιοι θα περάσουν απευθείας σε επόμενες φάσεις μέχρι να γίνει 8άδα κτλ. Μπορούμε να κάνουμε και στους τελικούς ένα μίνι πρωτάθλημα 3 παικτών. Θα το δούμε ;)

  • Green_arrow_91
  • Παιδια πως θα προκυψει η 4αδα αφου σρο προ ειμαστε 5 ατομα και στο 2κ 6 ατομα??με βαση ποιο κριτηριο??

  • Sephiroth
  • Θα παιχτούν οι αγώνες και θα γίνει μια κλήρωση για κάποιους που θα παίξουν μεταξύ τους έναν έξτρα αγώνα. Άρα τυπικά θα προκριθούν κάποιοι απευθείας στην τελική φάση και κάποιοι θα παίξουν έναν ακόμη αγώνα. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί και αρκετοί ακύρωσαν και δεν είχαμε βάλει ταβάνι συμμετοχής εξ' αρχής.

  • KakavRiSeS
  • καλησπερα! δηλαδη οσον αφορα το PES θα προκυψει η 4αδα εκ των οποιων οι 3 θα περασουν στα τελικα και ο ενας θα παιξει εναν επιπλεον αγωνα με τον green_arrow που εχει περασει ηδη στην 5αδα?

  • Sephiroth
  • Ακριβώς. Ένας από τους 4 παίκτες που θα κερδίσουν θα παίξει με τον Green_Arrow για να σχηματιστεί η τελική 4άδα που θα έρθει στα Public.

  • Mpempisss21
  • to onoma mou einai Mpempisss21 oxi me A....parakalw grapste swsta ta onomata gia na mporoume na vroume tous antipalous mas...

  • polakis
  • Αποκλειστηκα απο το τουρνουα στον 2ο γυρο αλλα εχω να πω το εξης:.

   Ειναι τραγικο να βλεπεις ατομα να παιζουν μονο με σκαφτη assisted through exploit μονο και μονο για να προκριθουν σε μια επομενη φαση. Aτομα που κανουν 2 στα 2 σουτ με ρεαλ και βαζουν 2 γκολ επειδη επαιξαν σκαφτη μπαλια τρυπα και σουτ με ροναλντο οταν δεν παιζουν καλα ή ατομα που κανουν 256 φαςεις ιδιες με σκαφτη μπαλια τρυπα.Ειμαι μονο manual παικτης απο το φιφα08 και μπηκα ετσι για τον χαβαλε στο τουρνουα αλλα αποδειχθηκε οτι εκανα λαθος κι εχασα τσαμπα την ωρα μου. Ξαναθυμηθηκα πως ειναι να παιζεις το ψευτοποδοσφαιρο του assisted στο φιφα. Κριμα για καποια ατομα που νομιζουν οτι παιζουν και μπαλα. Ξυπνατε και παιξτε manual μπαλα πραγματικη. Ελεος πια με τα παιδακια...

  • gunner7gr7
  • @polakis
   Καταρχας δειγμα του εγωισμου σου ειναι οτι δεν λες ενα μπραβο στο παιδι που σε κερδισε πρωτο αυτο
   Δευτερο η σταση σου ειναι ακρως υπεροπτικη και αφθαδης οχι μονο προς τους υπολοιπους συμμετεχοντες αλλα και προς τους διοργανοτες που μπορει ευκολα να παρατηρησει καποιος που ασχολειται με τα gaming sites στην ελλαδα πως πολλα ´´αντιπαλλά´´ σαιτ εσπευσαν επιτοπου μετα την κινηση του εντερνιτυ να κανουν κατι αντιστοιχο
   Τριτο πιστευω εκτος αν ειμαι χαζος πως οι κανονες του τουρνουα ηταν σαφεστατοι απο την πρωτη κιολας στιγμη , και εκτος αυτου δεν μπορεις να πεις οτι δεν γνωριζες διοτι εσυ ο ιδιος ειχες προτεινει στον πρωτο αντιπαλλο σου να παιξετε με manual και το αρνηθηκε μ λιγα λογια ειχες γνωση περι του θεματος
   Οπως και να εχει για να το κλεισω εδω γιατι δεν εχω καμια ορεξη παρολου που απανταω επειδη τσιτονομαι με τα κατι τετοια γιατι φιλε μου οταν αρνηθηκε ο vagzoub να παιξετε με μανουαλ δεν παραιτηθηκες?.???
   Αμα κερδιζες το τουρναουα .?. Ολα τοτε θα ηταν μελι γαλα .?? και επιτελους ελεος αυτο με ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ εγω το μονο που ξερω ειναι οτι μονο τα παιδακια απαντανε ετσι μετα απο ηττα ...

   Ελπιζω να μη. Διαγραφει το σχολιο μου δεν εχω στοχο την επιθεση προς τον πολακι αλλα τον σχολιασμο του σχολιου που εκανε σε δημοσια θεα και απο την στιγμη που καποιος εκφραζει τη. Αποψη του για κατι σε ενα θεμα πιστευω πως ειναι ελευθερος ο καθε σχολιασμος της αποψης με βασικη προυποθεση να μην ειναι υβριστηκος πραγμα που δεν εχω πραξει καλη συνεχεια σε ολους και ας κερδισει ο καλυτερος (αυτος που παιζει με αρσεναλ) :P

  • polakis
  • Φιλε εγω αυτη την αποψη εχω για τα ατομα που παιζουν ετσι εκμεταλλευομενοι το exploit του παιχνιδιου με την σκαφτη μπαλια τρυπα που την κανουν 500 φορες μεσα σε ενα παιχνιδι. Αυτο ειναι cheat και οχι ποδοσφαιρο. Το πρωτο παλικαρι ο vagzoub που επαιξα δεν το εκανε σχεδον καθολου και επαιξε καθαρη μπαλα χωρις τσατσιες. Αν το εκανε, κερδιζα ή έχανα, παλι θα το ανεφερα. Το enternity τι σχεση εχει; Μπραβο που εκαναν το τουρνουα, αλλα και ολοι στο enternity ξερουν οτι το φιφα στο assisted ειναι αντιρεαλιστικο κλπ με πολλα exploits. Οταν λοιπον καποιος τα χρησιμοποιει εγω εχω καθε δικαιωμα να το αναφερω. Ειναι η αποψη μου. Παιζω εδω και χρονια manual και το παιχνιδι ειναι ετη φωτος μπροστα με Manual χειρισμο. Πως να το κανουμε τωρα. Εγω μπηκα στο τουρνουα για τον χαβαλε, ελπιζοντας πως θα βρω τουλαχιστον μή exploitαδες παιχτες. Δυστυχως έκανα λάθος...Αυτα και χωρις παρεξηγηση. Απλα εκανα μια διαπιστωση...

  • giannmad
  • Θεωρώ πως το πιο δίκαιο για να προκύψει η 4άδα στο PES θα ήταν να παιχτεί αγώνας ανάμεσα στα παιδιά που έχουν προκριθεί σε κάποια από τις 2 φάσεις χωρίς να δώσουν ματς (αν είναι περισσότεροι από 2 να γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών και όχι όλων). Έτσι ώστε να μην βρεθεί πχ άτομο να πάει στα τελικά χωρίς να έχει δώσει ούτε ένα ματς. Θα ήταν -κατά τη γνώμη μου- άδικο για τους υπόλοιπους (και για μένα) πχ να έχει παίξει κάποιος 2 γύρους και να μείνει εκτός σε αγώνα μπαράζ, σε αντίθεση με άλλον που θα πάει στα τελικά χωρίς να... ιδρώσει καν.

  • KakavRiSeS
  • Με αυτη τη λογικη δηλαδη πρεπει να παιξει ο green arrow οπου περασε ανευ αγωνα και περιμενει οπως ειπε και ο admin σε ενα post πιο πανω, εναντιον του topgun που εχει περασει ολους τους γυρους ανευ αγωνα!

  • Sephiroth
  • Το disq δεν σημαίνει αυτόματα ότι κάποιος έχει περάσει άνευ αγώνα. Είτε οι αγώνες δεν έγιναν στο σύνολό τους, είτε ο αντίπαλος εγκατέλειψε, είτε δεν αγωνίστηκε καθόλου.

  • KakavRiSeS
  • Σωστο και αυτο δεν το ειχα στα υποψιν επομενως γραψτε λαθος!

  • Acker7
  • exo stelei minuma kai den exei bgei i prokrisi mou..

  • Acker7
  • exo thema me ta screenshots mporei na epibebaiosei o antipalos mou

  • Green_arrow_91
  • Παιδια ποτε θα ανακοινωθει η επομενη φαση για νβα 2κ15 και προ 15??

  • eluse
  • υπάρχει κάποιο νέο για την επόμενη φάση ;

  • Sephiroth
  • Παιδιά, υπομονή παρακαλούμε λόγω των ημερών, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για την επόμενη φάση!

  • Sephiroth
  • Επίσης, παρακαλώ και πρόβλημα να έχετε με τα screenshots, να μας στείλετε ένα mail. Aν δεν έχουμε mail από ένα ζευγάρι θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε και τους δύο συμμετέχοντες!

  • Green_arrow_91
  • Εγω ειμαι μεσα ολεγαρε,οποτε θες στελνεις να παιξουμε τα ματς μας!

  • Acker7
  • re paidia sas esteila mail to exo sta se auta pou exo steilei acker kwstakoukos 3 2..to esteila paramoni xristougennon

  • Sephiroth
  • Σου απαντήσαμε Acker7 πως αν δεν έχουμε screenshot δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι έχεις περάσει στην επόμενη φάση. Μας είπες στις 25/12 ότι θα στείλεις "αύριο". Έχουμε φτάσει 29/12 και δεν έχουμε παραλάβει κάτι.

  • KakavRiSeS
  • Καλησπέρα και από μένα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά την κλήρωση του Pes2015 και η ερώτηση μου είναι το ποία είναι τα κριτήρια της κλήρωσης?
   Το ρωτάω αυτό καθώς στις 18/12/2014 ο admin της διοργάνωσης Sephiroth αναφέρει ότι:

   ''Ακριβώς. Ένας από τους 4 παίκτες που θα κερδίσουν θα παίξει με τον Green_Arrow για να σχηματιστεί η τελική 4άδα που θα έρθει στα Public''

   Βλέπω λοιπόν τώρα την κλήρωση και παρατηρώ πως ο Green_Arrow έχει περάσει άνευ αγώνα όπως ακριβώς και στην προηγούμενη φάση! Και δεν έχουμε περίπτωση disq όπου προφανώς θα μπορούσε απλά να το παράτησε ο αντίπαλος αλλά έχουμε πρόκριση by 2 σερί γύρων!
   Για να μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ προφανώς τον Green_Arrow!

  • Green_arrow_91
  • Παιδια δεν ειναι δικαιο αυτο που εγινε γιατι η κληρωση εγινε και αλλαξε παλι..νταξει...επρεπε να γινει η κληρωση απο την αρχη οχι να με βαλετε στη θεση του κακαβρισες..

  • Green_arrow_91
  • εγω τι φταιω που περασα ανευ η κληρωση το ηθελε..επρεπε ν παιξβ με αυτον που περασα ειτε με disqualified ειτε με αυτον που περασε πιο δυσκολα..οχι ετσι...

  • Green_arrow_91
  • Ο topgun που περασε με disq γιατι να μην παιξουμε μαζι?που κ οι δυο περασαμε πιο ευκολα απο τους αλλους?

  • Sephiroth
  • Green_arrow_91, είσαι ο μόνος από τους 5 που πέρασε από την περασμένη φάση χωρίς αγώνα, άρα σίγουρα πρέπει να παίξεις εσύ. Οι άλλοι έχουν κερδίσει την πρόκρισή τους με αγώνες. Επαναλαμβάνω δε πως το "disq" δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος δεν αγωνίστηκε. Στην περίπτωση του topgun, έγιναν 2 αγώνες με τον bill_dep, αλλά ο bill_dep είχε θέμα με τη σύνδεσή του και ο τρίτος αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το παιδί μας ενημέρωσε και ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη συνέχεια.

  • Green_arrow_91
  • Δεν θα επρεπε να γινει εκ νεου κληρωση ομως με ποιον θα παιξω?νομιζω ειναι πιο σωστο απο το να με βαζουν απλως στη θεση του κακαβρισες..(μην παρεξηγηθω μια ερωτηση απλως κανω)

  • Green_arrow_91
  • Τελος παντων με ποιον απο τους δυο θα παιξω τελικα με κωστακουκο η ακερ7 ?

  • Sephiroth
  • Μόλις μας πουν ποιος πέρασε, θα το ανεβάσουμε για να συνεννοηθείτε.

  • Sephiroth
  • Περνάς χωρίς αγώνα στον τελικό

  • Sephiroth
  • αν δεν έχουμε νικητή αποδεδειγμένα από το ζευγάρι μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, όχι, περνάς με την μία.

  • Green_arrow_91
  • Τι εγινε τελικα με το ζευγαρι κωστακουκος-ακερ7?

  • Sephiroth
  • Δεν έχουμε κάτι νεότερο από τα παιδιά, οπότε πέρασες στην τελική φάση χωρίς αγώνα. Δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία, όπως πχ. ώρα και ημερομηνία για τους τελικούς, οπότε μην ρωτήσεις τσάμπα :P

  • Acker7
  • re ti lete ti einai auta?o allos douleuei mexri to bradu sas eipa oti perasa stin ousiais duo agones to paidi den mporouse..kai balame tria duo..

  • Sephiroth
  • Μισό λεπτό παιδιά γιατί όντως ήρθε mail 1.56. To κοιτάμε και επανερχόμαστε. Stand by

  • Acker7
  • perimeneta mexri to apogeuma pou sxolaei to paidi na sa steilei minuma epikoinonisa mazi tou kai leei oti tha to steilei se sas..

  • Sephiroth
  • OK τότε, περνάμε σε πρώτη φάση εσένα και μόλις μας έρθει μήνυμα από το παιδί, ενημερώνουμε ότι είμαστε ΟΚ για να παίξετε μεταξύ σας (Acker7 - Green_Arrow_91)

  • Sephiroth
  • Ο Acker 7 πέρασε στην επόμενη φάση και τελευταίος αγώνας είναι μεταξύ αυτού και του Green_Arrow_91

  • unsorted
  • magkes ama den katebei kapoiosapo tous finalist sto tournoua as enimerwsei giati eimai apo thessaloniki kai eimai o epomenos an den erthei kapoios ;)

  • kostasgd1
  • Μακαρι να ειχα προλαβει να δηλωσω συμμετοχη :(

  • eluse
  • Kαλησπέρα, σχετικά με τους κανόνες της τελικής φάσης στο FIFA, το default στη ρύθμιση "Τραυματισμοί" μάλλον πρέπει να είναι OFF.
   όπως ήταν και στις προηγούμενες φάσεις (online είναι πάντα off και δεν αλλάζει).

  • Sephiroth
  • eluse, τους κανόνες τους αποφασίζετε μεταξύ σας όσοι φτάσετε στους τελικούς. Αν δεν συμφωνήσετε, θα ακολουθηθούν αυτοί που έχουν μπει από εμάς. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στους κανόνες από τις προηγούμενες φάσεις πάντως.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!