"Ο Zack ήταν ένας παθιασμένος και ταλαντούχος designer που πρόσφερε πολλά πράγματα στα παιχνίδια της Gearbox", δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Randy Pitchford, που πρόσθεσε ότι ο εκλιπών είχε την έμπνευση για την ονομασία της Zaford Clan, μιας ομάδας χαρακτήρων του Borderlands 2.
Ένας ακόμα συνάδελφός του, ο Graeme Timmins σημείωσε ότι ο Ford είχε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της μαγείας που περιβάλει το Borderlands, σχεδιάζοντας τα περισσότερα από τα missions του πρώτου παιχνιδιού, χάρτες, το σύστημα μάχης και πολλά άλλα.

Σούπερ προσφορά στην Ελλάδα: Πως θα πάρεις PS5 στα €280 και Nintendo Switch 2 στα €415!



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity