Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι πριν το 2023 το λανσάρισμα του Baldur's Gate 3 (video)

Όλο και απομακρύνεται ενδεχόμενο κυκλοφορίας της πλήρους έκδοσης του Baldur's Gate 3 εντός του 2022. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο ιδρυτής της Larian και creative director του παιχνιδιού, Swen Vincke, βρισκόμαστε στο τελευταίο έτος ανάπτυξής του και βασικός στόχος της ομάδας είναι η ποιότητα και όχι η επίσπευση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Οπότε η έξοδός του Baldur's Gate 3 από τη φάση Early Access αναμένεται να πραγματοποιηθεί έντός του 2023.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Panel From Hell: 5th Edition live show, η Larian παρουσίασε και κυκλοφόρησε το έβδομο κύριο patch του τίτλου, με όνομα Absolute Frenzy. Αυτό προσθέτει το playable Barbarian, εισάγει τα Improvised Weapons και πραγματοποιεί μια σειρά από διορθώσεις. Όλες οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στα σχετικά patch notes.


To Baldur's Gate 3 θα γίνει διαθέσιμο για PC (Steam) και Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*