Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Frostpoint, το νέο VR multiplayer shooter της InXile (trailer)

Η InXile Entertainment ανακοίνωσε το Frostpoint VR: Proving Grounds, ένα multiplayer team shooter στον κόσμο του VR. Επιπλέον, η εταιρία εργάζεται απάνω στο Wasteland 3 που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και σε ένα ακόμη role-playing game που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Το Frostpoint VR: Proving Grounds θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που κυκλοφορεί από την InXile κάτω από διαφορετικό publisher, καθώς το studio ανήκει τώρα πια στην Microsoft. Ο publisher του παιχνιδιού είναι η Thirdverse, που κυκλοφόρησε το Sword of Gargantua το 2019. Τέλος, το παιχνίδι δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της InXile να δημιουργήσει παιχνίδια VR καθώς έχει κυκλοφορήσει το The Mage's Tale το 2018, που πρόκειται για ένα RPG βασισμένο στα γεγονότα ανάμεσα στο The Bard's Tale III και The Bard's Tale IV: Barrows Deep.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*