Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Graven, πνευματικός διάδοχος του Hexen 2 (trailer)

Η 3D Realms ανακοίνωσε το Graven, έναν νέο τίτλο που θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του Hexen 2. Το Graven είναι ένα dark fantasy first-person shooter που θα κυκλοφορήσει από τις 3D Realms και 1C Entertainment. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Slipgate Ironworks και το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2021. Θα υποστηρίζεται four-player online και local multiplayer.

Το Graven ξεκίνησε ως το παιχνίδι που όλοι είχαμε ονειρευτεί, δήλωσε ο Frederik Schreiber, αντιπρόεδρος της 3D Realms και game director του Graven.


Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο Μεσαίωνα και οι παίκτες αναλαμβάνουν τον χειρισμό ενός ιερές που έχει βάλει σκοπό να ξεριζώσει όλα τα αιρετικά στοιχεία τα οποία μολύνουν την αδελφότητά του. Στη διάθεσή του θα υπάρχουν περισσότερα από 30 αναβαθμίσιμα όπλα και spells. Σημαντικό κομμάτι του gameplay αποτελούν τα environmental puzzles, μέσω των οποίων ο πρωταγωνιστής θα αποκαλύπτει μυστικά αλλά και νέες περιοχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*