Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Onimusha: Warlords Remaster

*
Η Capcom ανακοίνωσε το Onimusha: Warlords Remaster, το οποίο και έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες για τα σύγχρονα συστήματα. Συγκεκριμένα, το Onimusha: Warlords θα κυκλοφορήσει ως remaster του PS2 game που εμφανίστηκε το 2001 και θα κάνει την εμφάνισή του για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 15 Ιανουαρίου 2019. Η ιαπωνική εταιρεία έχει φροντίσει να αναβαθμίσει οπτικά τον τίτλο με υψηλής ανάλυσης χαρακτήρες, background graphics, επιλογή υποστήριξης με αναλογία 4:3 και 16:9, καθώς και να προσφέρει ένα easy mode που θα είναι διαθέσιμο από την αρχή.



Το remaster θα υποστηρίζει χειρισμό με αναλογικό μοχλό, ενώ θα προσφέρει και ένα ανανεωμένο soundtrack. Η τιμή του τίτλου αναμένεται στα 20 δολάρια/ευρώ. Δείτε ένα σχετικό trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*