Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Pac-Man: Mega Tunnel Battle για Google Stadia (trailer)

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Pac-Man: Mega Tunnel Battle, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2020 αποκλειστικά για την πλατφόρμα game streaming Google Stadia. Επί πλέον, το demo του παιχνιδιού έγινε διαθέσιμο από σήμερα έως και τις 27 Οκτωβρίου και θα περιέχει δύο modes όπως και μεγάλη ποικιλία από customizations.

Λάβετε μέρος σε μάχες 64 παικτών και δείξτε σε όλους ποιος είναι ο ηγέτης του PAC. Μπορείτε να εισβάλλετε σε λαβύρινθους των αντιπάλων και να φάτε τις κουκίδες τους, τα  power-ups ή ακόμα και τους ίδιους.


Δείτε το trailer της ανακοίνωσης. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Αλήθεια, θυμάται κανείς το Stadia? Γιατί και η ίδια η Google φαίνεται να το έχει ξεχάσει. Είναι πολύ αστείο όταν ο κόσμος είχε μασήσει το hype και πίστευε ότι θα χτυπήσει σοβαρά MS & Sony. Επίσης, ακόμα πιο αστείο ήταν και το Steam Machine. Εκεί να δεις κηδειόχαρτα που είχαν τυπώσει (για τους άλλους. Ενώ θα έπρεπε να το Steam Machine).

*