Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Unruly Heroes

*
Μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού να είναι στραμμένο στους ΑΑΑ τίτλους που ανακοίνωσαν οι εταιρείες στο πλαίσιο της Ε3, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και μικρότερα στούντιο δεν αξίζουν την προσοχή των παικτών. Η Magic Design Studios ανακοίνωσε το Unruly Heroes, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κινέζικη μυθολογία και πιο συγκεκριμένα από τον θρύλο του Monkey King. Επί του παρόντος οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές είναι ελάχιστες, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υποστηρίζει συνεργατικό παιχνίδι μεταξύ 4 παικτών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διαδικτυακό επίπεδο, καθώς επίσης και διάφορα PvP modes.



O τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Switch και PC, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσω του παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*