Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το puzzle adventure Sky Beneath για κονσόλες και PC (trailer)

H ομάδα ανάπτυξης Mindhaven Games ανακοίνωσε το puzzle adventure game Sky Beneath, το οποίο θα λανσαριστεί για κονσόλες και PC μέσω Steam το 2021. Ο creative director της ομάδας, Eero Kuurne αναφέρει στο δελτίο τύπου: "Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα θύμιζε τα παλιά puzzle-solving games, όπως το Tomb Raider αλλά να το εμπλουτίσουμε με το χιούμορ των Portal και The Talos Principle. To Sky Beneath παίρνει αυτό το gameplay style και το παντρεύει με μια επιδέξια, μοντέρνα εμφάνιση".

Σύμφωνα με την περιγραφή στο Steam, στο Sky Beneath ελέγχετε την Cassie, μια ατρόμητη ρακοσυλλέκτρια που ψάχνει αντικείμενα σε εγκατελειμένα ορυχεία. Βοηθός της είναι η Annie, η φίλη-εφευρέτης της, και με την χρήση προηγμένης εξωγήινης τεχνολογίας θα μπορείτε να χειριστείτε την βαρύτητα, να περπατήσετε στο ταβάνι αλλά και να αλλάξετε την κατεύθυνση των αντικειμένων γύρω σας.


Δείτε το trailer παρακάτω
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Sky Beneath φαίνεται καλό.
      Μακάρι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιούργησε, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

*