Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το roguelike game Raspberry Mash για Switch και PC (trailer)

Η ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης Ignition M ανακοίνωσε το Raspberry Mash, ένα pixel art roguelike game με στοιχεία action και shooting για το Nintendo Switch και για PC μέσω Steam. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 και θα υποστηρίζει Αγγλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα και Κινέζικα.

Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού έχει ορκιστεί να πάρει εκδίκηση από το Θεό. Χρησιμοποιώντας σπαθιά, λόγχες, λέιζερ, εκτοξευτές ρουκετών και διάφορα άλλα όπλα κατατροπώνει όποιον εχθρό βρεθεί μπροστά της. Σκοπός του παίκτη είναι να ολοκληρώσει dungeons χρησιμοποιώντας close ή long range επιθέσεις και κάνοντας dodge τα χτυπήματα των εχθρών του. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στη συνέχεια από το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*