Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το shoot 'em up Wing of the Asteria βασισμένο στην ελληνική μυθολογία

*
Η PiXEL ανακοίνωσε το Wing of the Asteria, ένα horizontal scrolling shoot 'em up για Nintendo Switch και PC (Steam) που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στο 2021, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να διατεθεί και σε άλλες κονσόλες.

Υπεύθυνος character design και concept art είναι ο Shuzilow.HA (Twin Bee, Gaiapolis) και η μουσική είναι δουλειά της Bandai Namco Studios Sound Team (Phelios, Burning Force). Το παιχνίδι θα μας παρουσιάσει χαρακτήρες, πλάσματα, τοποθεσίες και ήχους μέσα από μια ολοκαίνουργια ιστορία στην οποία ο παίκτης θα καλπάζει στους ουρανός με τον Πήγασο.


Μια από τους χαρακτήρες είναι η Artemis, Θεά του φεγγαριού, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας. Ο παίκτης θα πρέπει να τη βοηθήσει να επαναφέρει στη ζωή τον αγαπημένο της, τον Orion, για τον θάνατο του οποίου ευθύνεται ο μεγαλύτερος αδελφός της Artemis, ο Apollo. Ένας άλλος χαρακτήρας και boss του τίτλου είναι το Griffon, ένα κτήνος με δυνατά νύχια που βγάζει φωτιές από το στόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*