Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανατροπή σκηνικού: Στα χέρια της EA η Codemasters

*
Μπορεί η Take Two να φαινόταν μέχρι την Παρασκευή ότι θα είναι η νέα ιδιοκτήτρια της Codemasters, ωστόσο η EA φαίνεται πως είχε άλλα πλάνα και μπήκε σφήνα πετυχαίνοντας καλύτερη συμφωνία για την εξαγορά. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, η EA συμφώνησε με την Codemasters μια εξαγορά με αντίτιμο κοντά στο 1,2 δισ. δολάρια και η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Ο επικεφαλής της Codemasters, Gerhard Florin, δήλωσε πως «οι δύο εταιρείες μοιράζονται το ίδιο όραμα για το μέλλον των racing games. Αισθανόμαστε πως αυτή η ένωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της Codemasters, επιτρέποντας στις ομάδες μας να δημιουργήσουν μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια». Από την πλευρά του, ο CEO της EA, Andrew Wilson, τόνισε πως «η βιομηχανία μας μεγαλώνει, η racing κατηγορία μεγαλώνει και μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την νέα εποχή του racing entertainment». Με την ολοκλήρωση του deal, στα χέρια της EA περνούν IPS όπως τα F1, DiRT, Grid και Project Cars για να προστεθούν στα δικά της Need for Speed, Burnout και Real Racing. Οι Frank Sagnier (CEO) και Rashid Varachia (CFO) της Codemasters θα παραμείνουν στις θέσεις τους, μαζί με όλα τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η πρόταση εξαγοράς της Take-Two έφτασε τα 870 εκατομμύρια δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nintendotaliban
    • Εντωμεταξύ πέρασε στα ψιλά η αναβολή της ενσωμάτωσης του ea play στο gamepass.Πάει για νέο χρόνο και βλέπουμε...την αύξηση της συνδρομής για ποιο λόγο την έκαναν τότε;Πουλάνε τρέλα όλοι τελικά σε αυτή τη βιομηχανία,και τα ''καλά''παιδιά(βλέπε cd project) και οι συνήθεις ''κακοί''(ΕΑ).

      • deathwalker
      • Ενημερώσου λίγο καλύτερα. Εγώ ενεργό gamepass ultimate. Και έχω Ίδη κατεβάσει anthem ufc titanfall 2. Με λίγα λόγια έχει Ίδη ενσωματωθεί το EA στο gamepass.

        • Nintendotaliban
        • Πάλι 'ο,τι θες καταλαβαίνεις...Το gamepass for pc δεν αυξήθηκε στα 10 ευρώ;Λες να έκανα λάθος,μιας και το χρησιμοποιώ(Και που σαι,ελπίζω να μην μου στείλεις κανα inbox με αφιερώσεις σε μήτρες και μάνες αυτή τη φορά ε)

    • deathwalker
    • Και γιατί ρε ταλιμπαν λες ότι να ναι πάλι και δεν λες για τα pc και το αφήνεις να αιωρείται το γενικά? Οπότε μάθε να μιλάς. Και δεύτερον στην ζωή η δράση φέρνει αντίδραση. Και επειδή είσαι λιγος μητέρες δεν έχω βρίσει ποτέ ακόμη και σε αυτούς που το άξιζαν. Οπότε μην δημιουργείς εντυπώσεις μικρέ.

    • nkav64
    • @deathwalker @Nintendotaliban

      Προφανώς οι κόντρες δεν οδηγούν πουθενά

      Αν έχετε να σχολιασετε κάτι για το νέο, πολύ ευχαρίστως να το διαβάσουμε όλοι

      Τελος, αν όντως ισχύουν τα όσα διαβάζω, είναι το λιγότερο λυπηρά

*