Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύψεις για το Dragon Age 4 στα The Game Awards 2020

*
Αν καίγεστε να μάθετε νέα για το Dragon Age 4 της BioWare, τότε θα πρέπει να κάνετε λίγες ημέρες υπομονή, μέχρι τα The Game Awards 2020. Όπως ανακοίνωσε η EA, οι επόμενη αποκάλυψη για το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards. Η είδηση έρχεται μέσω ενός δελτίου τύπου για τον εορτασμό της Dragon Age Day, την οποία η BioWare τίμησε με την κυκλοφορία τεσσάρων ιστοριών από το Dragon Age universe. Αυτές έχουν γραφτεί από τα μέλη της narrative team του Dragon Age και θα βοηθήσουν το κοινό να διαμορφώσει εικόνα για το μέλλον της σειράς.

Οι ιστορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Dragon Age και είναι οι The Next One (Bryanna Battye), Ruins of Reality (John Dombrow), The Wake (Mary Kirby) και Minrathous Shadows (Sheryl Chee).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*