Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικά στο PS4 το Dark Souls Trilogy Box

*
H Bandai Namco ανακοίνωσε το Dark Souls Remastered για τα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ωστόσο αποκάλυψε παράλληλα μέσω του site της και την απόλυτη συλλεκτική έκδοση του τίτλου που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4. Θα περιλαμβάνει το Dark Souls Remastered, το Dark Souls II: Scholar of the First Sin, το Dark Souls III: The Fire Fades Edition, το επίσημο soundtrack κάθε τίτλου, ειδική συλλεκτική θήκη, εγκυκλοπαίδεια 1000 σελίδων, Memorial Art Set και ειδικές βάσεις στήριξης για τη συλλογή, ύψους 20 εκατοστών. Η τιμή της έχει οριστεί στα 49.800 yen, η οποία και μεταφράζεται σε ένα ποσό κοντά στα 370 ευρώ (με τη σημερινή ισοτιμία). Η αποκλειστικότητα, πρέπει να τονιστεί, ότι αφορά στην αγορά της Ιαπωνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Μακαρι να τα φερει ετσι η τυχη και η ευκαιρια μπας και το κερδισουμε μεσα απο κανα διαγωνισμο του Enternity.Γιατι με το χερι στην τσεπη δεν το βλεπω ουτε σε 10 ζωες!

    • exempetse
    • πολύ όμορφο αλλά νομίζω κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα.....όπως και με το shadow of war mythril edition ετσι και εδώ δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι είναι αυτό το τόσο ιδιαίτερο που περιέχει αυτή η συλλεκτική για να κοστίζει όσο ένα λαπτοπ....όχι πολλά χρόνια πίσω παίρναμε την συλλεκτική του witcher 3 (από τις κορυφαίες για μένα και σε ποιότητα και σε περιεχόμενο) με 120 ευρώ.Να μην μιλήσω για την μόδα standard-silver-gold editions των παιχνιδιών

*