Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την Nintendo ο δημιουργός του N64 analogue stick

*
Ο Genyo Takeda θα αποχωρήσει από την Nintendo μετά από 45 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Μια συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 1972, ενώ μαζί με την ολιγάριθμη ομάδα του (μόλις 20 άτομα) δημιούργησε τίτλους όπως τα Punch-Out!!, NES Play Action Football, Ice Hockey και άλλα, ενώ βοήθησε και στο τεχνολογικό κομμάτι της εταιρείας δημιουργώντας το battery backup του NES και σχεδιάζοντας το γνωστό analogue stick για το Nintendo 64. To συμβόλαιο του 68χρονου δημιουργού με την Nintendo λήγει στις 29 Ιουνίου και τη θέση του πλέον θα την καλύψει ο Ko Shiota, ενώ παραμένει άγνωστο εάν ο Takeda θα αποσυρθεί λόγω συνταξιοδότησης ή θα συνεχίσει να εργάζεται σε κάποια άλλη εταιρεία στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Φαντάζομαι ότι μετά από 45 χρόνια ενεργούς δράσης, αφοσίωσης και πίστης στη Nintendo μου είναι δύσκολο να σκεφτώ πως ο κύριος Genyo Takeda θα πάει να κάνει κάτι άλλο.
      Βεβαίως,, φαίνεται περίεργο να συνταξιοδοτούνται τέτοια άτομα, αλλά η ζωή δεν τελειώνει μετά από τη σύνταξη. Τα ενεργά άτομα όλο και κάτι θα βρουν και σίγουρα θα επιδοθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες που δεν μπορούσαν να κάνουν όσο δούλευαν.

*