Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε gameplay υλικό για το multiplayer του Call of Duty Black Ops: Cold War

*
Όπως δείχνουν οι συγκυρίες, τα leaks για το επερχόμενο Call of Duty Black Ops: Cold War δεν έχουν τελειωμό, καθώς και το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού διέρρευσε πριν την επίσημη παρουσία του. Το multiplayer του Call of Duty Black Ops: Cold War είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ένα gameplay video διάρκειας 6 λεπτών είναι διαθέσιμο στο Reddit παρουσιάζοντας όσα θα δούμε στο multiplayer του τίτλου, μαζί με ορισμένες νέες πληροφορίες για αυτό.

Εντός του video που ακολουθεί, παρατηρούμε το νέο multiplayer mode του τίτλου, με την ονομασία VIP escort. Εντός του mode η μια ομάδα θα πρέπει να προστατεύσει ορισμένα VIPs, όσο η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να τα πάρει στην κατοχή της. Στις πληροφορίες που υπάρχουν εντός του Reddit αναφέρονται ορισμένες διάφορες και ομοιότητες με την πρόσφατη προσθήκη της σειράς, Modern Warfare, χωρίς ωστόσο να φέρουν σημαντικές αλλαγές.
Full 6 minute gameplay of Cold war from r/blackopscoldwar
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*