Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός Gravity Rush 2 και PS Plus

*
Στo Enternity συνεχίζονται οι διαγωνισμοί με δώρα video games και έτσι προσφέρει σε 5 τυχερούς αναγνώστες του τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους από ένα αντίτυπο του Gravity Rush 2 για το PS4. Δύο από αυτούς τους πέντε θα κάνουν δική τους και μια τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όλες τις προσφορές της. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να μαζέψετε 100 πόντους, βάσει του συστήματος συλλογής που αναλύεται στην ειδική σελίδα μας. Η διορία συμμετοχής και για τους δύο διαφορετικούς τρόπους συμμετοχής είναι μέχρι την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 23:59:59. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 23.59.00.



Επίσης, σας ενημερώνουμε πως όλο το καλοκαίρι, οι διαγωνισμοί PlayStation δεν θα σταματήσουν στο site μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ευχαριστούμε τα sites KerdiseTo, SaveAndWin, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Nethall και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και στην Sony Hellas, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 25 Ιουνίου.
- To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.

- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.

Καλή επιτυχία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
22 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*