Η δοκιμαστική έκδοση του Dragon Age: Inquisition είναι πλέον διαθέσιμη στην συνδρομητική υπηρεσία EA Access. Όπως ανακοίνωσε η ΕΑ, η εν λόγω έκδοση του τίτλου έχει διάρκεια 6 ώρες gameplay (για το single player ή για το co-op multiplayer τμήμα του τίτλου), ενώ οι παίκτες θα είναι σε θέση να μεταφέρουν την πρόοδο τους στην ολοκληρωμένη έκδοση του game.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας που θα αγοράσουν τον τίτλο θα έχουν έκπτωση 10%.
Μεγάλο ποσοστό των παικτών ακυρώνουν τις συνδρομές σε Game Pass και PS Plus λόγω των αυξήσεων στις τιμές
Το δοκίμασα σχεδόν 2 ώρες. Μέτρια γραφικά, λογικό αφού το έπαιξα στη χειρότερη κονσόλα όλων των εποχών, με ωραίο συνδυασμό συστήματος μάχης των 2 προηγουμένων, αρκετά παραμετροποιήσιμο character creation και για τους πιο απαιτητικούς. Αν έχει και το ανάλογο σενάριο και δεν επαναλαμβάνονται τόσο οι αποστολές θα είναι αντάξιο ίσως και καλύτερο του πρώτου.
Ευχάριστη νότα, που δεν το περίμενα, ήταν χρήση kinect για διάφορες εντολές στο παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός μάχης. Λίγες μέρες έμεινα ακόμα, αλλά πέσανε πολλά μαζεμένα αυτή την περίοδο.