Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός βιομηχανίας video games o δημιουργός του Rayman, Michel Ancel

*
Ο Michel Ancel, δημιουργός των Rayman και Beyond Good and Evil, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη βιομηχανία των video games. Πλέον, θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο δεύτερο πάθος του, που είναι η ζωή των αγριων ζώων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφασή του να αποσυρθεί δεν θα έχει κανέναν αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 ή του Wild.

Ο Γάλλος video game designer έγινε γνωστός από την 20ετή καριέρα του στην Ubisoft, όπου δημιούργησε τη σειρά Rayman και σκηνοθέτησε το cult classic action adventure Beyond Good and Evil. Το 2014 δημιούργησε ένα ανεξάρτητο games studio με την ονομασία Wild Sheep και αργότερα ανακοίνωσε το Wild, ένα παιχνίδι επιβιώσης που διαδραματίζεται στην προϊστορική εποχή.


Το Wild θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation, όμως τα τελευταία χρόνια, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*