Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα NES controllers για το Switch

*
Το βέβαιο είναι ότι η γκάμα των gadgets που κυκλοφορούν για το Nintendo Switch θα αυξάνεται συνεχώς και συνεχώς θα βρίσκεται κάτι που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος των online υπηρεσιών της κονσόλας που θα σημάνει και την πρόσβαση με μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα τίτλων του NES, η Nintendo παρουσίασε νέες εκδοχές για τα controllers της κλασσικής κονσόλας. Ο σχεδιασμός τους δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό, μόνο που αυτή τη φορά είναι ασύρματα και φορτίζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιείται η φόρτιση των Joy-Cons. Η τιμή τους είναι $59,99 και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου. Προσοχή, δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο όσοι είναι συνδρομητές των online υπηρεσιών του Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*