Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν οι περιοχές του Dragon Age 4

*
Το Dragon Age 4 θα λάβει χώρα στην Teniver, μια περιοχή του Thedas που για την ώρα δεν έχουν επισκεφτεί οι fans του franchise. Όπως δημοσιεύει το Eurogamer, η πληροφορία προέρχεται από το βιβλίο BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development.

Για τους φίλους των παιχνιδιών Dragon Age η επιβεβαίωση δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και η τοποθεσία υπήρχε ήδη στην τελευταία σκηνή του Trespasser expansion του Dragon Age Inquisition, από την κυκλοφορία του οποίου έχουν ήδη περάσει έξι χρόνια. Επιπλέον, σύμφωνα πάντοτε με το περιεχόμενο του βιβλίου, στο επερχόμενο Dragon Age θα υπάρχουν και άλλες νέες περιοχές. Λογικά μία από αυτές θα είναι η Antiva City, πρωτεύουσα της Antiva, που ανατολικά συνορεύει με την Tevinter. Άλλη μία δεν αποκλείεται να είναι η Nevarra, αν κρίνει κανείς από την εικόνα ενός skeletal Mourn Watch.


Τέλος, άλλες εικόνες παρουσιάζουν τους The Lords of Fortune, μια ομάδα κυνηγών θησαυρών που μετακινούνται από τόπο σε τόπο αλλά έχουν ως έδρα τη Rivain, βορειοδυτικά τηςTevinter και άλλε τα The Deep Roads, υπόγειες σύρραγγες φτιαγμένες από dwarves, που εκτείνονται σε όλο το Thedas.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*