Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Steve Miller στο Windjammers 2 (trailer)

Ο publisher και developer Dotemu, δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Windjammers 2. Μέσω αυτού παρουσιάζεται το Arcade Mode του παιχνιδιού και επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Steve Miller. Ως τις 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Steam Game Festival, οι κάτοχοι PC έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το demo του Windjammers 2.

Στο Arcade Mode οι παίκτες καλούνται να κατακτήσουν την κορυφή, αφού πρώτα αντιμετωπίσουν με επιτυχία μια σειρά αντιπάλων που ελέγχονται από το AI. Οι υψηλές επιδόσεις μπορεί να αποδειχτούν ζωτικής σημασίας, μιας και θα βοηθήσουν να παραμείνετε στο τουρνουά, έστω και αν έχετε μία κακή μέρα, χάνοντας κάποιον αγώνα.


Για την ώρα δε ν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, μόνο ότι βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης για PC και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*