Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2019: Νέες φήμες γύρω από τα όσα αναμένονται για Halo: Infinite και Age of Empires IV

*
Η περίοδος της E3 είναι πάντα γεμάτη αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών καθώς και επίσημες ή ανεπίσημες διαρροές για τυχόν περιεχόμενο που θα δούμε στις επερχόμενες παρουσιάσεις των εταιρειών.

Στο Neogaf, ο χρήστης Braldryr μίλησε μεταξύ άλλων για τα Halo: Infinite και Age of Empires IV. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Microsoft στην παρουσίασή της στην E3 2019 θα αποκαλύψει πως το Halo: Infinite στοχεύει να κυκλοφορήσει μέσα στην εορταστική περίοδο του 2020. Επιπλέον θα δωθούν νέες πληροφορίες για τον τίτλο, θα αναφερθεί πως το παιχνίδι θα είναι cross gen και συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One αλλά και για το νέο Xbox και φυσικά θα δώσει στη δημοσιότητα και ένα νέο trailer.




Στη συνέχεια, ο χρήστης ισχυρίζεται πως η Microsoft θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Age of Empires IV, θα δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού και θα ανακοινώσει πως το παιχνίδι που είναι δημιουργία της Relic στοχεύει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*