Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το το Yakuza: Kiwami 2 σε PC, Xbox One

*
Η Sega ανακοίνωσε πως το Yakuza: Kiwami 2 θα λανσαριστεί για το Xbox One και Windows 10 μέσω Microsoft Store στις 30 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα το παιχνίδι θα προστεθεί στα Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

Το Yakuza: Κiwami 2 πρωτοκυκλοφόρησε για το PlayStation 4 τον Δεκέμβριο του 2017 στην Ιαπωνία και τον Αύγουστο του 2018 στην Δύση, όπου έπειτα κυκλοφόρησε παγκοσμίως για PC μέσω Steam τον Μάιο του 2019.


Για όσους δεν γνωρίζουν, το Yakuza: Kiwami 2 αποτελεί remake του Yakuza 2 που κυκλοφόρησε το 2006. Το παιχνίδι εξελείσσεται 1 χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου, όπου ο πρωταγωνιστής μας Kazuma Kiryu, πρωην μέλος της Tojo Clan, επιστρέφει στην οργάνωση όταν ο πέμπτος Chairman της, Yukio Terada, δολοφονείται από την αντίπαλη Omi Alliance.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*