Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Death Come True σε PC (trailer)

Η Izanagi Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Come True για PC. Το interactive movie game κυκλοφόρησε αρχικά για το Nintendo Switch μέσω του Nintendo eShop, αλλά και για συσκευές iOS και Android στις 25 Ιουνίου. Η έκδοσή του για PC θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το Steam στις 16 Ιουλίου. Πλέον αναμένεται ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και για το PlayStation 4.

Πρόκειται για μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου σε live-action format από το δημιουργό της σειράς Danganronpa, Kazutaka Kodaka. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να κοιτάζουν τι συμβαίνει γύρω τους και να επιλέγουν τι θα πράξει ο χαρακτήρας τους. Η ροή της ιστορίας και το τέλος της εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*