Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Might and Magic: Elemental Guardians

*
Μέσω ενός νέου trailer, η Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Might & Magic: Elemental Guardians. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου για iOS και Android και η δράση τοποθετήται σε μια έως τώρα αχαρτογράφητη περιοχή του κόσμου του Might & Magic. Το Elemental Guardians είναι ένα strategic role-playing game και οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν έναν από τους τρεις διαθέσιμους οίκους μαγείας, από όπου οι χαρακτήρες τους θα αντλούν δυνάμεις κατά τη διάρκεια των μαχών. Κατα τη διάρκεια της περιήγησής τους, οι παίκτες θα συγκεντρώνουν μια ποικιλία από elemental creatures που θα τα χρησιμοποιούν σε μάχες όπου χρειάζονται στοιχεία όπως Fire, Water, Air και Earth. Μάλιστα, μέσα από αυτές τις μάχες, τα πλάσματα θα εξελίσονται σε πιο δυνατές υπάρξεις. Επιπλέον, θα υπάρχει PvP Arena και εβδομαδιαία events με κέρδος λάφυρα για τους χαρακτήρες. Τέλος, όσοι προχωρήσουν σε pre-registration, θα λάβουν ως δώρο έναν special χαρακτήρα, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει επίσημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*