Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 11 Bit Studios ανακοινώνει το Frostpunk

Μετά το επιτυχημένο This War Of Mine, η 11 Bit Studios κάνει το επόμενό της βήμα ανακοινώνοντας το Frostpunk. Ο νέος τίτλος διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που έχει παγώσει ολοκληρωτικά, με την ανθρωπότητα να χρησιμοποιεί τον ατμό σε κάθε πιθανή της κατασκευή για να μπορέσει να επιβιώσει. Η ουσία του τίτλου δεν φαίνεται να βρίσκεται πολύ μακριά από αυτή του This War Of Mine μιας και πάλι διαθέτει στοιχεία στρατηγικής και ο παίκτης θα αναγκαστεί να πάρει επώδυνες αποφάσεις που θα επηρεάσουν κάθε του πτυχή, ενώ γενικότερα φαίνεται πως το studio θέλει να εστιάσει περισσότερο στον άνθρωπο και τις αδυναμίες του. Το Frostpunk αναμένεται εντός του 2017 για PC. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρώτο του teaser trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*