Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bandai Namco Entertainment ετοιμάζει “VR Zone”

Η “τρέλα” του VR καλά κρατεί και η Bandai Namco Entertainment ετοιμάζεται για μεγάλες “τρέλες” σε ιαπωνικό έδαφος. Κάπως έτσι ανακοινώνει πως στις 15 Απριλίου θα ανοίξει ένα χώρο εντός του Tokyo Plaza, με ονομασία “VR Zone: Project I Can”. Ο χώρος θα έχει έκταση περίπου 545 τετραγωνικά μέτρα και οι δραστηριότητές εντός του θα είναι διαθέσιμες για το κοινό έως και τα μέσα Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για να παίξουν διάφορα VR games και να δώσουν το feedback τους για το πως και τι μπορεί να γίνει καλύτερο, ώστε η εταιρία να μπορέσει να ανοίξει πιο πολύ και πιο γρήγορα τα “φτερά” της με το VR. Έξι διαφορετικές εμπειρίες θα προσφέρονται για αρχή στο VR Zone: Project I Can και αν όλα πάνε καλά ίσως δούμε περισσότερες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον από την ιαπωνική εταιρία. Δείτε και το παρακάτω video για συνοδεία.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*