Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Borussia Dortmund διέκοψε τη συνεργασία της με την ΚΟΝΑΜΙ

*
Τα νέα για το Pro Evolution Soccer 2019 συνεχίζουν να μην είναι καλά. Μετά την απώλεια των αδειών για τις διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League, ήρθε η σειρά της Borussia Dortmund να ανακοινώσει ότι η διακόπτει τη συνεργασία της με την ΚΟΝΑΜΙ. Παρόλο που το συμβόλαιο έληγε το 2020 και προέβλεπε την εμπορική εκμετάλευση εκ μέρους της KONAMI του λογότυπου, του σταδίου, των παικτών και άλλων στοιχείων της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, η Borussia Dortmund έδινε το παρόν σε προωθητικό υλικό που ήδη είχε κυκλοφορήσει για το Pro Evolution Soccer 2019. Από τη μία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που πάνω απ' όλα μετράει είναι το gameplay, από την άλλη, το κοινό έχει δείξει κατά καιρούς την προτίμησή του σε προϊόντα με όσο το δυνατό περισσότερες επίσημες άδειες. Για να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*