Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η CD Projekt RED δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο Witcher game που δεν θα λέγεται Witcher 4

*
Ο Adam Kicinski μίλησε με δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως το επόμενο AAA game του πολωνικού studio θα είναι το νέο μέρος της σειράς Witcher και έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες. Η εξέλιξη αυτή είναι λογική, ωστόσο ξεκαθαρίζει τα πράγματα από την πλευρά του developer, που αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στα τελευταία στάδια του Cyberpunk 2077. «Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε ένα άλλο single-player game, έχουμε ξεκάθαρα μια πρώτη ιδέα για το concept που περιμένει να εξελιχθεί όταν μπει σε παραγωγή. Ήδη προχωράει αυτό, αλλά δεν θέλουμε να ξοδέψουμε χρόνο πάνω του αυτή τη στιγμή. Μόλις ολοκληρώσουμε το Cyberpunk 2077, θα αρχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά σε αυτό. Έχουμε δύο κόσμους και για αυτούς θα φτιάχνουμε games. Οπότε, όλα τα μελλοντικά games -με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- θα είναι είτε Cyberpunk είτε Witcher», τόνισε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως ο τίτλος του παιχνιδιού δεν θα είναι Witcher 4.



Ο Kicinski σημείωσε ακόμη τα πρώτα στάδια του νέου Witcher δεν θα επηρεάσουν το development του Cyberpunk 2077, καθώς πάνω στο νέο project δουλεύει μια μικρή ομάδα. Οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες της CDP δουλεύουν στην υποστήριξη και τη δημιουργία multiplayer για το Cyberpunk 2077. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*