Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Destructive Creations ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι, War Mongrels (trailer)

Η Destructive Creations η δημιουργός εταιρεία πίσω από το Ancestors Legacy, ανακοίνωσε το νέος της παιχνίδι με την ονομασία War Mongrels. Το War Mongrels είναι ένα νέο isometric real-time tactics game που θα κυκλοφορήσει στο PC το 2021. Εντός του παιχνιδιού οι παίκτες θα πρέπει να χειριστούν μια ομάδα στρατιωτών που έχουν ως σκοπό να εξαλείψουν τις δυνάμεις του άξονα σε κάθε περιοχή που βρίσκονται.

Η εταιρεία μας υπόσχεται ένα αρκετά σκοτεινό κόσμο με θεά τον πόλεμο, συνοδευόμενος από ιστορικά γεγονότα και το ύφος της εποχής. Το gameplay θα μας δώσει την ελευθέρια να χρησιμοποιήσουμε τις ταχτικές που επιθυμούμε σε κάθε αποστολή, ενισχύοντας έτσι το βαθμό στο replayability του.


Μαζί με την ανακοίνωση του, η Destructive Creations κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video για το War Mongrels παρουσιάζοντας μας την δεύτερη αποστολή του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*