Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intellivision Entertainment έχει στα σκαριά νέα gaming κονσόλα

*
H Intellivision Entertainment ανακοίνωσε ότι ένα από τα projects που τρέχει αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας οικιακής κονσόλας για video games. H εταιρεία έχει μακρά ιστορία στο χώρο και ήταν αυτή που δημιούργησε το πρώτο 16-bit gaming σύστημα, την πρώτη κονσόλα που υποστήριζε ψηφιακή διανομή τίτλων, ήταν η πρώτη που εισήγαγε ήχο και ομιλία στα παιχνίδια και η πρώτη που απέκτησε άδειες από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκεται ο Tommy Tallarico, δημιουργός του Video Games Live, που έχει προϋπηρεσία 30 ετών στη gaming βιομηχανία και ένα ξεχωριστό όραμα για το μέλλον της εταιρείας. Ακόμα, στην ανάπτυξη της νέας κονσόλας, σημαντικό ρόλο έχουν στελέχη που έχουν εμπειρία από τη δημιουργία του τότε συστήματος, τόσο στο hardware, όσο και στο software. Περισσότερα για τη νέα κονσόλα, θα αποκαλυφθούν την 1η Οκτωβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*